Hvor betydelig summen blir er det ikke sagt noe om, men det kan kjapt være snakk om et beløp i størrelsesorden 100 pund. Eksempelvis ville billetter i løssalg på «nivå gull» til Bolton-kampen, som folk betalte 52 pund for, kostet 45 dersom kampen hadde gått etter at prisendringen kom. Da snakker vi om 12-14 prosent. Boltonprisene gjøres det ikke noe med, men de som har kjøpt enkeltbilletter for gammel pris til Newcastle 12. september vil få differansen tilbakebetalt.

Først og fremst betyr dette at klubben nå styres av mennesker som har anstendighet nok til å ta supporterne på alvor, noe Tango & Cash aldri kunne beskyldes for. For det andre betyr det forhåpentligvis mer entusiasme rundt klubben, men dette er også avhengig av at Warnock klarer å skaffe oss noen av de kvalitetsspillerne han i følge seg selv jakter på både dag og natt.

For oss norske får dette følger for de som har kjøpt seg inn i andelslaget som disponerer 9 sesongbilletter på Loftus Road. Det er allerede nå klart at alle som har kjøpt andeler til 4000 kroner vil få noen hundrelapper tilbake ved sesongslutt, og dette beløpet vil nå bli høyere.

Videre betyr prisavslaget at andelslaget vil kunne selge billetter de har til overs rimeligere til supporterklubbens medlemmer. Vi måtte ta 470 kroner for boltonbillettene, og har lagt ut billetter for Newcastle, Aston Villa og Blackburn til samme pris. De som måtte tegne seg for disse billettene vil nå kunne regne med å få dem rimeligere enn 470, men hva prisen til slutt blir vet vi ikke før vi «betydeligheten» av prisavslaget blir bekjentgjort.

Dette er en sak vi selvsagt kommer tilbake til - både her på qpr.no og i informasjon direkte til medlemmene av andelslaget for sesongbilletter.

Det er forøvrig ikke bare supporterne som har vært frustrerte over Flavio Briatores kunnskapsløse grådighet. Det fremkommer i en kommentar fra Jenny Elliott, sjef for billettkontoret, som på klubbens egen nettside siteres på hvor glad hun er for at de nye eierne har «tatt hensyn til vår bekymring når det gjelder klubbens nye prispolitikk».

Dag Håkon