Av STEINAR SÆTHER

Ny kamp som ikke føltes rettferdig med tanke på utkommet. 1-2 hjemme for rødstrupene tirsdag var således en ny god kamp av oss - men noen må få den jævla ballen over mållinja! Sett i et sånt lys var det kanskje ikke urettferdig at Bristol City på sine tre sjanser skårer to ganger...? 

Apropos effektivitet; Bournemouth skårer fire mål på fem sjanser i går fredag. Det er noe vi foran tv`n bare kan drømme om når det kommer til vårt QPR. Kanskje vi et par ganger i løpet av sesongen får oppleve tre eller fire mål i to, tre kamper, men i det store og hele blir det null til to mål i kampene. Da blir det ikke overveldende mange seiere fram til mai. Men jeg tar mer enn gjerne feil.

I dag kjører vi bussen nordover til Yorkshire igjen, denne gang til den vestre delen. Byene Leeds, Sheffield og Manchester ligger alle innenfor 4 mil fra Huddersfield. Byen vi skal spille i seinere i dag har vært gjennom den industrielle revolusjon, som er typisk for hele midt-England. I Huddersfield og området rundt - vi skriver 17- og 1800-tallet - var det særlig tekstilindustrien som var gjeldende, med et stort antall møller langs elver og stryk. Drapet på en hensynsløs mølleeier var samtidig starten på nedturen for den type industri. Kan nevne at byen i nesten all si tid har vært en markedsby. Det regnes den for å være i dag også.

Terriers ligger en eneste plass over oss på tabellen. de er 16 med 18 poeng og 5-3-7. Vi er 17 og har 4-5-6, altså ett poeng bak. Formen til lagene er også nesten identisk. Hjemme på John Smith`s Stadium har de ujevne 3-1-3.

Spanske Carlos Colberan er manager. Han setter sin lit til Hamer mellom målstolpene. 5 mann spiller klart mest i forsvarsrekka, gode Stearman, Shindler, Toffolo, Sarr og Avita. Midtbanen har også 5 "favoritter", Koroma, Hogg, Bacuna og O`Brien. Trioen Campbell, Mbenza og Diakhaby får mest spilletid langt der framme.

Flere kjente og gode navn nevnt, men helhetsinntrykket er som tabellen viser, at dette laget ikke klatrer over midten i mai. Gjør vi vestlondonere det?

Fravær: Flere spørsmål rundt ulike terriere. To mann er ganske sikkert ute mens det er spørsmål om fire andre, Bacuna er en av dem. Warburton savner Amos i lang tid ennå, kanskje hele sesongen. Kane fikk ufrivillig ferie sist kamp, han er klar, og jeg tror han spiller i dag. Cameron må sjekkes utover dagen. 

Disse lagene spiller temmelig lik fotball. I teorien er det lite som skiller, jevnfør tabellen. Tipper at det blir helt jevnt igjen - som historikken også viser. Kampen avgjøres, hvis det blir en avgjørelse - med kun ett mål (igjen). Jeg tror mest på 1-1.