Av STEINAR SÆTHER

0-4 for to uker siden var en skarp advarsel om at denne sesongen ikke blir mindre tøff enn forrige sesong. 8 poeng når vi nå har spilt tre fjerdedeler av oktober er ikke mye når vi normalt trenger 50 i begynnelsen av mai. Men, gudskjelov, Allan Klo(pp) lovet oss i forrige analyse omkamp hvis Blackburn-kampen gikk dritt. Har du satt opp ny dato nå, Allan?
 
Bunnoppgjør i ettermiddag. Hjemmelaget er som dere ser av tabellen tre plasser over oss. Det som i det store og hele skiller oss er deres evner til å kapre ett poeng i stedet for null. Det har gitt dem 11 poeng, tre flere skårede mål og to færre mål imot.
 
Etter å ha ledet Sheffield Wednesday til opprykk forrige sesong ble Darren Moore hentet til Huddersfield, det i håp om at han kan gjøre underverker der også. Manager-rollen har (sett fra undertegnedes ståsted) ikke uventet vist seg vanskelig. Mannskapet tilsier en kamp for å unngå nedrykk.
 
Moore foretrekker rutinerte Nicholls som burvokter - og han er god! Av de klart beste i Championship. Mye rutine også foran ham der spillere som Ruffles, Lees, Pearson og Helik utgjør ryggraden. Men andre får også spilletid, så som Nakayama, Jackson og Headley (begge de to siste er 22). Spillesystemet er forresten ofte 3-5-2, dermed kan kampen få en overbefolket midtbane... Eller?
 
Videre framover ser en den største svakheten, nemlig mangelen på kreativ kraft. Spillere som Rudoni, Thomas, Hogg og Diarra er ålreite, men heller ikke mer. Aller fremst er Koroma, Burgzorg og Harrat håpene. Foreløpig fåfengte håp fordi skåringsraten er til sammen 3 mål. Toppskårer er faktisk Helik med (nettopp) 3 mål, det samme som vår egen Kenneth Paal. De har ganske like posisjoneringer i kampene. 
 
Paal og hjemmelagets Nakayama spilte ellers sammen i nederlandske PEC Zwolle før overgangen til engelsk fotball.
 
Mange har spilt landskamper, dog ikke hos terrierne. Våre faste landslagsspillere var ute denne gang også. Har noen av dem fått seg en karamell? Dette skrives torsdag kveld, så opplysninger kommer til en QPR-side nær deg mens jeg dømmer egne kamper. Kanskje får Cannon sin debut - tror det!
 
Som sluttresultat er det klassikeren 1-1 som står nærmest.