Av STIAN KARLSEN

QPR og Hasselbaink har fått velsignelse av sistnevntes arbeidsgiver, Burton Albion, til å snakke sammen. Partene skal allerede ha hatt samtaler. 

Imponerende statistikk
Tallene som nederlenderen har levert på tiden han har vært i Burton Albion er intet mindre en sensasjonelle. På 54 kamper har han en seiersprosent på 61,1% (33 seire).

Han førte Burton til opprykk fra League Two til League One på første forsøk, og Burton har fortsatt i samme sporet i divisjonen over. I skrivende stund topper laget League One med to poeng etter nesten halvspilt serie. 

Ex Chelsea
Noe som blir brukt som argument, av fansen, mot at Hasselbaink skal overta managerrollen på Loftus Road er at han har en fortid som spiller i Chelsea. Rivaleriet til Chelsea stikker virkelig dypt hos enkelte. 

Hasselbaink spilte i Chelsea i perioden 2000-04 og scoret imponerende 88 mål på 177 kamper i sin tid på Stamford Bridge. 

Warnock eller Hasselbaink
Neil Warnock ser ut til å ha snudd den negative trenden som har vart hele høsten i QPR. Mange har fremdeles Warnock som sin favoritt til å overta på permanent basis. 

Undertegnede er ikke i tvil. Hasselbaink er fremtiden og må satses på dersom Warnock er alternativet. Warnock er en grei løsning, men den er kortvarig uansett hvordan man vrir og vrenger på det. Kortsiktighet er det siste QPR trenger nå! 

U R´sss