Av DAG HÅKON HELLEVIK

I så fall gjør vi det etter samme mønster som tidligere. Vi inviterer supporterklubbens medlemmer til å kjøpe lodd til 100 kroner stykket. For dette får dere lodd i et lotteri hvor premiene er tre-fire signerte suvenirer fra «vår» spiller, effekter vi får etter sesongslutt.

Supporterklubben får ingen inntekter av dette, vår ambisjon er at sponsingen skal gå i balanse. For QPR Norway ligger gevinsten i at vi markedsfører vår støtte til QPR i programmet for hver hjemmekamp.

Prisen på denne sponsingen er vesentlig lavere i år enn tidligere. Det betyr at det er enklere å finansiere sponsingen, men  også at de fleste sentrale spillerne nå er «signert». Skal vi dømme etter programmet fra hjemmekampen mot Brentford kan vi sette vår logo på Alex Baptiste, Jordan Cousins, Joel Lynch, Yeno Ngbakato, eller Jack Robinson, for å nevne de mest aktuelle. Også et antall yngre spillere med bakgrunn fra U23-laget er fortsatt ledige.

Hvis du er interessert i å delta i dette sender du en email, emnemerket SPONSORLOTTERI, til daghakon@pilzie.ch   Gjør det relativt raskt, ettersom vi nå er et stykke uti sesongen. Gi beskjed om du vil delta med ett eller flere lodd. Dersom interessen er så stor at vi realiserer prosjektet vil dere få et svar, med et kontonummer.