Av DAG HÅKON HELLEVIK

Heldigvis kan ikke en så katastrofal resultatserie gjenta seg, tenkte vi, og vi ble mer og mer sikre på det etterhvert som sesongen snudde. QPR begynte å vise en form som ville kvalifisert til opprykk - dersom bare den begredelige sesongstarten kunne vært slettet fra resultatlistene. Samtidig gikk vi og ventet på nyåret, da de tre returkampene skulle spilles. Da skulle vi vise motstanderne at en sånn katastrofal resultatserie ikke kan gjenta seg...

Eller.....? 12. januar ble det 0-1 mot Sheffield United og 19. januar ble det 1-4 mot Preston. Ligakampen mot WBA skulle gått 26. januar, men ble utsatt fordi vi av grunner vi fortsatt ikke helt forstår vant kampen vår i 3. runde i FA-cupen og skal spille 4.-runde mot Portsmouth i stedet.

Så da kunne ikke historien gjenta seg? Jodda, det kunne den, for vi slapp ikke unna WBA så enkelt. 17. januar spilte nemlig QPR U18 FA-cupkamp mot de stripede fra Birmingham. Resultat: 1-5.Så nå sitter vi der med 0-1, 1-4 og 1-5 mot de samme tre motstanderne også i januar. Den eneste forskjellen er at denne gangen tok det oss 7 dager å tape sammenlagt 2-10, ikke 14 som forrige gang.

Den fjerde ligakampen i august endte 0-3 hjemme mot Bristol City. 13. februar går returkampen mot City på bortebane, og 19. februar går det omberammede returoppgjøret etter 1-7 for WBA. Kanskje vi kan gjenta revansjesuksessen denne gangen også - nå på bare seks dager? Her var jo de første resultatene sammenlagt 1-10, så da vil jo 2-10 faktisk være en forbedring.

Gjett om vi gleder oss.