Av STIAN KARLSEN

Vi er litt over halvveis i sesongen og statistikk begynner å bli veldig gjeldene for status. Vi har spilt 26 kamper. 13 på bortebane og samme antall hjemme på Loftus Road. Forrige sesong var QPR uavgjortspesialistene i championship, noe det ikke ser ut til av laget blir denne sesongen. 

Etter 10 kamper med Ian Holloway ved roret så har man faktisk tilgode å dele poengene med motstanderen. Sist gang laget spilte uavgjort var 5. november mot Nottingham (1-1) i det som ble Hasselbaink sin siste match som manager. 

Hjemme
Status etter 13 kamper på hjemmebane er 4-3-6 med en målforskjell på 12-19. Det er kun ett lag i divisjonen som (Wigan med 9) som har dårligere statistikk på hjemmebane. Vi har tatt like mange poeng som bunnlaget Rotherham på eget gress, men Rotherham har bedre målforskjell enn oss (17-20). 

0-6 for Newcastle 13 september er bunnpunktet for hjemmestatistikken, men også 0-2 for Preston i august skiller seg negativt ut. 

Skal QPR klatre oppover på tabellen så må det gjøres noe med formen på Loftus Road. 

Bortebane
På bortebane er statistikken langt bedre og plasserer oss topp 10 i divisjonen. QPR har faktisk kapret like mange poeng på fremmed grunn som Sheffield Wednesday som ligger på den siste playoff-plassen. 

5-2-6 og en målforskjell på 13-17 er "helt greit". Den beste borteskalpen tok vi nå i helgen mot tredjeplasserte Reading, men vi husker også godt "ranet" på Craven Cottage da vi slo Fulham 2-1 i oktober. 

Blø foran egen supportere
Vi er kanskje kravstore, men stort sett så er vi fornøyd når spillerne "blør" for drakta og viser at det ikke er innsatsen det er noe i veien med. Jamie Mackie er årsaken til at det er langt mer underholdene å se QPR spille nå enn tidligere i høst?

Den mannen er i alle fall QPR tvers gjennom og det gleder i alle fall undertegnede å se at mannen er skadefri og leverer varene, på sitt sedvanlige vis, med QPR-logoen på brystet. Det ser også ut til å ha en god smitteeffekt på andre spillere. 

U R´sss

PS! VI tåler høydepunktene fra torsdag en gang til:)