For vi må faktisk tilbake til 3-0 over dumpelaget Sheffield United 2 april for å finne sist vi vant en hjemmekamp. Etter den tid har vi spilt 6 kamper på eget gress: tre i Championship, to i Premier League og en i ligacupen - uten å vinne. Statistikken over seire, uavgjort og tap viser 0-3-3, og i fire av disse kampene har vi ikke engang scoret mål. Den siste scoringen på Loftus Road kom fra Heidar Helguson mot Leeds i sesongavslutningen i mai. Målforskjellen gjennom alle de seks kampene er begredelige 2-9.

Men på de 6 siste bortekampene har vi vunnet fire ganger, og står med utrolige 4-1-1! Vi slo Barnsley og Watford i innspurten i våres, med en uavgjortkamp i Cardiff imellom. Og i Premier League har vi til nå begge våre seire borte, mot Everton og Wolves, med et tap for Wigan imellom. Målforskjellen er 9-4!

Det er på tide vi får se noen trepoengere hjemme snart. I det minste vant vi heldigvis bortekampen mot Wolves iført hoops, og ikke i den gyselige elg-i-solnedgang-kuløren vi har skremt folk med under våre opptredener på Goodison og på DWS.

Dag Håkon