Av STEINAR SÆTHER

En god start for oss! En så smått imponerende kamp mot juksehoopsa ga oss 2-0, og Washington så ut som en skikkelig skåringshest. Både laget som enhet og enkeltspilere viste god klasse. Og på tirsdag gjorde et delvis b-lag nok til å beseire Northampton 1-0. En spiller jeg håper slår ut i full blomst snart, Ngbakoto, fiksa det eneste målet. Han har et stort potensiale! Litt overraskende for min del var det at Caulker fikk prøve seg allerede, men han gjorde seg ikke bort. Og unggutten Chair fikk sin debut underveis

Sheffield Wednesday, som fortsatt ledes av portugisiske Carlos Carvalhal, endte ikke overraskende innafor sluttspillssona forrige sesong - for andre år på rad. Der nådde de ikke helt opp nå heller. De sesongåpna med 0-1 borte på Deepdale i Preston, det i en kamp som ikke var spesielt underholdende, og med uglene som det aller minst underholdende. I ligacupen tirsdag mot svake Chesterfield slo de tilbake med 4-1 på Hillsborough, og var aldri trua. De stilte da også sterkt, nesten bare a-spillere, og Hooper skåra to ganger.

Begge lags supportere er frustrerte over mangelen på nye signeringer. Vi har fått Baptiste - som ikke debuterte mot Northampton - og i dag fredag ankom LuaLua fra Brighton på ny. La oss håpe han holder seg skadefri i de neste seks månedene sånn at vi ser mer av ham nå enn sist. Wednesday fikk litt overraskende George Boyd gratis fra Burnley, og han debuterte forrige lørdag. Fansen er godt fornøyd med dette varpet, men ellers er kun Rhodes signert i fast form. Han spilte på lån forrige sesong. 

Av skader har hjemmelaget minst èn mann ute, Palmer, mens den råsterke spissen Fletcher kan være det samme, etter en smell i ligacupen. Vi har gledelig nok ingen ute med skade. Samtidig trur jeg ikke Caulker får tillit denne gang, ettersom nivået er to hakk opp i forhold til nettopp ligacupen. Lynch er nok tilbake om det ikke er en ukjent skade; han spilte jo ikke mot Northampton.

Vi seirer sjelden mot uglene. På Hillsborough vant vi sist i 2009, og i nær fortid har vi kun 1-2-5. QPR liker seg generelt dårlig i Yorkshire, Holloway det samme som manager. Uglene er et bra hjemmelag. Dette er de ordinære kjernetrekkene foran kampen.

Jeg anser uglene som favoritter. Men Holloway har sagt at han har prioritert forsvararbeidet på treningene foran sesongen. Ikke vært lett å se i oppkjøringen, imidlertid har vi vært bunnsolide i de to offisielle kampene spilt. Der ligger kimen til håp for min del, selvsagt sammen med aggressive spisser de få gangene vi får sjansen. Så er det dette bortebanespøkelset da...