Av STEINAR SÆTHER

Hvor gøy er det ikke når alt plutselig løsner! Kampen mot Reading var en sånn type kamp. Vi har egentlig venta lenge på dette, selv om alle kampene som ender med ettmålsseier råder grunnen, både i Championship og nedover. Så langt er det kun Fulham som har tatt rennefart ved kampstart og endt opp med store seiere over tid. Og, la det være sagt, det var vi som gjorde Reading mindre gode. De var frampå i starten, deretter var det nesten helt slutt. Noen få glimt ellers, men vi var suverene. Lyndon Dykes har fått pepper seinest for ikke å skåre mål. Men var det ikke sånn forrige sesong også? Han ble utvilsomt vår toppskårer, for utover våren var det han det handlet mye om. Kan fort bli reprise denne våren.

Verdt å se på Willocks bidrag på poengbørsen. Han har vært en betydelig ressurs, ikke bare som avslutter. Men som mannen bak skåringene andre gjør. Bare i januar hadde han 5 målgivende pasninger, and it`s more to come!

Som sveitsiske Dag Håkon Hellevik skrev her om dagen, så har det for vår del vært et fornuftig overgangsvindu. Når Hendrick skrev under som tredjemann skal vi være fornøyde. Nå er også Chair og Kakay tilbake fra Afrikamesterskapet. Gode nyheter om McCallum er det også: Han er snart klar til kamp! Jeg ser for meg at det blir veldige gode treninger framover - som det har vært over lang tid. Med ytterlige spillere i gruppa er kampen for spilletid hard. Jeg er overbevist om at vi har mye godt å se fram til serieslutt. Ja takk til full gledesrus i mai!

Første hinder på vei mot suksess er Peterborough borte i FA-cupen. Tilsynelatende en overkommelig oppgave for oss i den formen vi er i. P`boro er tredje sist på tabellen, om en skal legge den til grunn for en cupkamp. 20 poeng har de skrapet sammen, og det er IKKE på bortebane. Ute av egen by har de flaue 1-1-12! Det betyr 4-4-5 hjemme. Ergo vil de gi oss motstand deler av kampen, men vi skal ærlig talt sikre videre avansement innen de ordinære spilleminuttene er unnagjort.

Jeg tror nok både Chair og Kakay får spille fra start, det samme gjelder Sanderson. Alle tre trenger å få spilletid med en gang. Odubajo skal på banen fra start, det samme må sies om Austin og Marshall. Kanskje får Willock helt spillefri, Stefan kan også hende blir benket. Thomas er aktuell igjen, og kanskje får Hendrick minutter i drakta vår. Gray kan ikke rekke kampen.
Boro har hentet inn hele 6 spillere i dette avsluttede vinduet. Alle kommer fra klubber nedover i systemet, kun èn har jeg hørt om før, forsvareren Hayden Coulson. Men manager Darren Ferguson er fornøyd. Så da, så!

Mitt eneste tips er borteseier med ett eller to mål. That`s it!