Laget mot Birmingham gav oss få overraskelser.
Robert Green med Konchesky, Hall, Onuoha og Perch foran seg var relativt oppskriftsmessig. At det på midten bestod av Henry og Sandro sentalt var heller ingen overraskelse. Phillips og Fer bekledde kantene,  mens Chery og Jay Emmanul-Thomas var våre mest offensive menn.

Alt var som man kunne forvente. Alt endte jo forøvrig også som man kunne forvente.
To nye baklengsmål ble det også.

Det startet jo ganske så bra da Matty Phillips klinte til med venstrefoten etter 17 spilte minutter. Ballen gikk via en forsvarer og bak en utspilt Tomasz Kuszczak. Phillips sin tredje nettkjenning denne sesongen.

Syv minutter
Det skulle ikke gå lange tiden før det var balanse i regnskapet. Perch lagde frispark fra sin høyrebackplass og skaffet seg samtidig et gult kort, hans femte for sesongen. Den påfølgende dødballen skulle føre til utligning.

Gray svingte inn frisparket og på bakre stolpe var det enkelt, for en dårlig markert Robinson, og nikke inn 1-1. Dette var syv minutter etter at QPR tok ledelsen. Slik ble det stående til pause.

Jevnspilt
Ingen av lagene klarte å dominere matchen, men det var en åpen og underholdende kamp på St.Andrews. Etter pausen startet Birmingham best før Phillips var nær ved å gi QPR ledelsen da han skjærte inn fra sin venstre flanke. Avslutningen var også god, men Kuszczak reddet fint. Kun sekunder senere falt avgjørelsen av matchen. Onuoha ble syndebukken som lagde straffesparket, men altfor mye skyld på hans skuldre bør vi ikke legge. Det hadde vært mange straffespark i hver match dersom dette var malen dommerne brukte.

Straffen satte Caddis sikkert i mål. 2-1 til Birmingham og drøye timen spilt.

Til tross for at QPR tok over matchen og skapte noen farligheter etter scoringen, ble det ikke flere scoringer denne ettermiddagen. Fer var nær med et godt skudd som Kuszczak ikke hadde kontroll på, men som gik utenfor. Nevnte Fer og Sandro ble byttet ut 20 minutter før slutt. Luongo og Tozser kom på banen uten at de klarte å utgjøre noen forskjell. Det gjorde heller ikke Polter som kom inn rett før slutt.

Dermed endte det med 2-1 til hjemmelaget. Birmingham borte er ei hard nøtt for de fleste i denne divisjonen, og prestasjonen var ikke så ille. Likevel taper vi kampen og nå blir vi akterutseilt i kampen om playoff-plassene.

Vi har sjansen til å slå tilbake allerede på tirsdag, mot Sheffield Wednesday på Loftus Road. Den sjansen satser vi på at gripes med begge hendene!

Birmingham-QPR 2-1 (1-1)
Mål: Phillips (17), Robinson (24), Caddis (63)