Av STIAN KARLSEN

Etter landslagspause var det endelig tid for å rulle champioshipfotball igjen. Nå kommer det til å gå slag i slag i ukene fremover. 

Mot Blackburn var det tre poeng som skulle hentes hjem. Nok en gang ender det likevel med at det kommer et bunnlag til Loftus Road og spiller på seg selvtillit. Sist var det Preston som gikk en opptur og nå er det Blackburn som drar fra London med forhøyet selvtillit. 

Laget
QPR stilte denne gang i sin vanlige 4-2-3-1-formasjon og noen endringer ble gjort siden forrige kamp. Shodipo og El Khayati startet på hver sin kant. Dette til fordel for Ngbakoto og Luongo. Ngbakoto var ikke med på grunn av familiære årsaker, mens Luongo har hvert på landslagsoppdrag og ble ikke risikert til dette oppgjøret. 

Ellers var QPR uendret fra sist og vår nye spiss var på benkem fra start. 

Dårlig førsteomgang
Førsteomgangen kan få lov til å forbigåes i stillhet. Det var knapt målsjanser og selve spillet var enda mer skuffende enn at det kun var 13 200 mennesker inne på Loftus Road. Blackburn hadde de beste sjansene i innledningen ved Graham og Akpon. QPR kom seg etterhvert, men totalt sett var det skrale saker som ble levert på Loftus Road de første 45 minuttene. 

CsABELlXgAAPpM0.jpg-large.jpeg

Bedre etter pause
Sebastian Polter ble igjen i garderoben etter pause da han hadde føling med en muskelskade. Inn kom Conor Washington. Om det var forskjellen vites ikke, men det ble i alle fall mer fartsfylt etter hvilen. 

Allerede tre minutter inn i den andre omgangen burde/kunne EL Khayati gitt PQR ledelsen. Chery fant El Khayati som med et glimrende mottak sørget for at det kun var keeper Steele som måtte overlistes. Dessverre gikk Steele seirende ut av duellen, og avslutningen midt på keeper var ingenting som imponerte de fremøtte på Loftus Road. 

Blackburn fikk også et par gode muligheter før ballen lå i nettet for første gang. Smithies ordnet opp ved en anledning, og det samme gjelder Bidwell som reddet på strek etter en corner. 

Nydelig scoring av Chery
Etter 65 minutter kom den forløsende scoringen etter frispark. Og hvilket frispark det var!

Tjaronn Chery sitt nydelige venstrebein curlet et frispark opp i hjørnet fra 25 meter. En god kandidat til årets mål fra dødballeksperten og det svingte plutselig skikkelig på Loftus Road. 

Samme gamle...
Adam var ikke lenge i paradis, og det fikk QPR erfare nok en gang. Etter at Washington hadde en strålende mulighet til å øke ledelsen, en mulighet som Chery var arkitekten bak, så var plutselig utligningen et faktum. 

Gallagher fikk stå umarkert i feltet og møtte innlegget til Evans perfekt. Ballen gikk i en lang bue over Smithies og i mål. Så bittert og typisk QPR. Hasselaink introduserte nye Sylla de siste 10 minuttene i jakten på tre poeng. Han kune fått en drømmestart ett minutt før full tid da han fant plass og avsfuttet fra 10 meter. Nok en gang var det Steele i Blackburn-målet som var best. 

Dermed endte det 1-1 på Loftus Road. 

Tjaronn Chery var QPR sin bestemann i denn matchen. Han er involvert i alt det offensive som laget produserer, scorer et glimrende mål og setter opp lagspillere i gode situasjoner støtt og stadig.