Av STIAN KARLSEN

QPR stilte uforandret siden borteseieren mot Burton sist. Smithies med Onuoha, Lynch og Robinson foran seg. Furlong og Bidwell som vingbacker og de tre "vanlige" sentralt i Freeman, Scowen og Luongo. På topp fikk Oteh fornyet tillit sammen med Conor Washington. 

Kampen var forsåvidt jevnspilt og QPR hadde ballen mest. Det var likevel helt tydelig hvilket lag som hadde momentumet og det lille ekstra som gjør at man vinner slike fotballkamper. Middlesbrough hadd mest lyst på tre poeng her og det ble tilslutt avgjørende. 

Halveis i 1 omg
Det skulle gå 24 minutter før det kom en scoring på Loftus Road. Leadbitter sitt hjørnespark ble flikket videre av Gibson og Ayala fikk en enkel oppgave på lengste stolpe med å sette hodet til ballen og la den gå i nettmaskene. Ingen direkte tabber av hverken QPR-forsvaret eller Alex Smithies, men den ballen skal klareres før den blir stusset videre!

Drømmetreff
Det hjelper lite på at George Friend fikk et drømmetreff fra 25 meter drøye 10 minutter senere heller. Fantastisk skudd fra venstresiden og i korte hjørnet til Smithies. Ja, han kan muligens ta skuddet, men prestasjonen til Friend er strålende. 0-2 før pause. 

Kjemper til ingen nytte
QPR prøvde etter pausen, men dette var ikke dagen. Det hele ble litt halvveis og man satt aldri med følelsen av at det kunne komme en snuoperasjon. 
Det kom det da heller ikke og Traore scoret sitt første ligamål for Boro rett før slutt og fastsatte sluttresultatet til 0-3. 

 

QPR-Middlesbrough 0-3 (0-2)
Mål:
Ayala (24), Friend (35), Traore (85)