Av STIAN KARLSEN

Bright Osayi-Samuel er uten tvil det største salgsobjektet i dagens tropp. Han har vært linket til en haug av klubber og var svært nær overgang til Club Brugge i høst. Nå ender han opp i Tyrkia, noe som er vanskelig å se som annet enn økonomisk motivert. 

QPR sitter igjen med ingenting og en spiller på utgående kontrakt som ikke har behov for å prestere på sitt aller beste. Det skaper sterke reaksjoner og Mark Warburton har tidligere (sommeren 2020) uttalt seg klokkeklart om slike tilfeller. 

- Selv om disse gutta er høyt betalte idrettsutøvere og profesjonelle, er de fortsatt unge gutter. Jeg har forståelse og medfølelse,men for meg er det viktig å ha spillere som vil være her og vil forplikte seg til QPR. QPR som klubb må respekteres og må konsekvent gjøre det som er til det beste for fotballklubben. 

- Du kan ikke ha spillere som gjør det lettere for seg selv ved å signere en forhåndskontrakt og deretter reise gratis fra QPR i mai 2021. Det kommer ikke til å skje her.


Hva gjør Warburton og QPR med Bright nå? 
Kan vi degradere han til rekruttlaget og fortsette uten ham i den posisjonen vi er? 

Det som er sikkert er at Bright har satt seg selv foran klubben i denne situasjonen. Det er vi supportere over snittet lite fornøyd med. Klarer han og forlate QPR med æren i behold etter dette? 

Dette var absolutt ikke det vi trengte akkurat nå...