Av STEINAR SÆTHER

Jeg følte meg sikker på seier da vi for to uker siden snudde 0-1 til 2-1 før pause. Fulham Badge.pngSånn gikk det ikke. Vi ga rundhåndelig bort to poeng til Middlesbrough da selveste Wells gjorde en merkelig manøver, sendte gjennom motspiller for å skåre mot oss. Dette handler om hva vi er i stand til - og hva vi er i stand til. Fra veldig gode til rake motsetningen. Huttetu!

Mens vi har en litt dalende formkurve har Fulham sakte og rolig beveget seg oppover, og laget er nå nummer 7 med 7-5-4 og 24-17. Hjemme ved elva har de oppnådd 4-2-2. Hjemmelaget i fredagens nabooppgjør, som vises på tv, skal være en kandidat til opprykk, mest sannsynlig via sluttspill. 

Manager Scott Parker har ei potent spillergruppe å rutte med. Målvakt Bettinelli har vist seg som en solid burvokter. Foran seg spiller Bryan, Mawson og Ream stort sett alt, mens Sessegnon, Odoi og Le Marchand vikarierer. Midtbanen spiller Cairney, Knockaert, Reid og Norges landslagsspiller Stefan Johansen de fleste kampene. Fremst er Mitrovic den store stjerna med sine 12 mål, og hans makker Cavaleira har 4 mål.

For oss er både Cameron (suspendert) og Barbet (skada) ute. Leistner ventes tilbake til denne kampen. Godeste Parker må unnvære Mitrovic (hurra!), og det er tvil rundt Cairney, Arter, Johansen og Bryan. Jeg tror likevel minst to av dem spiller i kveldslyset på Craven Cottage. Særlig vil Cairney være viktig nå som Mitrovic er ute, og med Knockaert i fin form er laget solide uansett.

Vi slipper inn mål i hver eneste kamp vi spiller. Det som likevel er så fint med f.eks Championship er at ting kan snu helt rundt temmelig fort. Plutselig kan vi oppnå smultringer på rekke og rad. Kanskje skjer det fra og med tv-kampen - ja takk! - eller vi kan måtte vente litt til. Ordet "aldri" får du ikke av meg!

Warburton vil nok vente så lenge som mulig med å offentliggjøre mannskapet ettersom flere har spilt landskamper, og kanskje ikke er helt klare. 

Vi har seier og uavgjort på de to siste kampene på denne banen, før det hadde vi fem strake tap siden 1999. Men disse kampene lagene imellom inneholder så mye uforutsett at ingenting er gitt på forhånd.. Så selv om Cottagers er favoritter, kan vi slå tilbake når som helst. Jeg ser for meg 2-0 og hjemmeseier men garderer på tippekupongen.

Bring on the cottage cheese!