Ian Holloway ga oss få overraskelser med sitt laguttak. Matt Smith debuterte fra start på topp sammen med Jamie Mackie i det som begynner å ligne en fast 3-5-2 formasjon. Smithies hadde denne gang Onuoha, Hall og Perch som de tre nærmeste foran seg. Wszolek og Bidwell bekledde vingbackrollene med Manning, Luongo og Washington sentralt. Nevnte Smith og Mackie skulle altså være trusselen foran målet til gjestene på Loftus Road.

Manning i tverrligger, så baklengs
QPR startet oppgjøret lovende og hadde et par gode sjanser i første halvdel av 1 omgang. Ryan Manning var klart nærmest da han satte en avslutning i tverrliggeren til gjestene. Til tross for den lovende åpningen så var det formlaget Huddersfield som tok ledelesen etter 26 minutter, da Isaiah Brown avsluttet et strålende angrep.

QPR prøvde å svare, så ut til å koble grepet om kampen, men drøye ti minutter etter 0-1 så skulle borteledelsen dobles. Uten press på ballfører så får Huddersfield finspille seg gjennom QPR-forsvaret før Nakhi Wells får en enkel avslutning til 0-2. Det er dessverre så altfor, altfor enkelt og forsvarsspillet var var det mye å utsette på i dette tilfellet.

Det var slukørede spillere som gikk i garderoben for en pauseprat. Publikum la heller ikke skjul på sin skuffelse og buing kunne høres over hele Loftus Road. Huddersfield skal ha honnør for sitt spill og effektivitet. Statistikkmessig jevnspilt omgang, men med 0-2 i bagasjen føltes oppgjøret allerede avgjort.

Tidlige endringer
Ian Holloway brukte ikke lang tid på å gjøre sine første skifter av personell i den andre omgangen. Luke Freeman og Kazenga LuaLua kom inn etter 53 minutter spill og erstattet Bidwell og Mackie. Holloway fikk responsen han drømte om og fem minutter senere scoret Freeman i sin debut på Loftus Road. Game on!

Nydelig skudd og scoring av Freeman som ble hentet fra Bristol City i januar.

Jaget utligningen
QPR fikk bøttevis av energi av scoringen og kjørte på for å få utligningen. Flere gode muligheter fulgte og keeper Ward i Huddersfield-buret hadde mer enn nok å henge fingrene i. Matt Smith må ha trodd han scoret sitt første for QPR da han kom til skudd fra god posisjon. Skuddet var glimrende, men Ward svarte med en dertil strålende redning og slo ballen over målet.

Kampen bølget og levde voldsomt i denne perioden. Publikum på Loftus Road hadde våknet og ga hjemmelaget sin høylydte støtte.

Matt Smith fikk vist frem sin enorme luftstyrke i debuten på Loftus Road

Kvarteret før full tid var det Luongo som kom nær sin første scoring for QPR da han kom til en god heading. Litt kaos i feltet og tilfeldighetene gjorde at keeper Ward fikk ta i den løse ballen. Noen minutter senere ropte hjemmepublikummet på straffe da MAtt Smith sin heading så ut til å bli reddet av en hånd som ikke tilhørte keeper, men dommeren vinket dessverre spillet videre. QPR hadde fortjent utligningen og fikk syv minutter tilleggstid på å få det til.

Til tross gode forsøk fra LuaLua og Smith så ble det ikke flere scoringer. Topplaget dro fra Loftus Road med tre poeng i kofferten, mens hjemmelaget sementerte sin plass langt nede på tabellen. Det vil seg ikke...

God moral, bra innsats
Manager Holloway klarte ikke kritisere sine egne spillere i etterkant av kampen. Innsatsen, intensiteten og gløden var det ikke noe feil på denne ettermiddagen. Den store forskjellen på lagene var selvtillit. Huddersfield kommer til kampen med mange positive opplevelser og god form, mens QPR har famlet med stabiliteten. Det ble utslagsgivende denne gangen. Synd, men sant!

QPR-Huddersfield 1-2 (0-2)