Det er altså to lag som fikk med seg hele 0-5 hjem forrige helg. Begge er således veldig ivrige på at dette var tilfeldige resultater og at det ikke er representativt for hvilken kapasitet de har i mannskapene sine.
Men av disse mannskapene er det ikke tvil om hvem som har den høyeste kapasiteten!

Managerbytte
Nordvik har i sommer mista Paul Lambert som manager. Han hadde stor suksess med kanarifugla ettersom han ledet dem til både opprykk og klar overlevelse i sin første sesong i PL.
Inn bragte styret den ikke altfor meritterte Chris Hughton, men som bl.a overtok et Nyslott (Newcastle, red. anm.) etter Alan Shearer som den gamle superspissen hadde ledet til nedrykk.
Men et lag fullt av egohjerner blei transformert til et vinnerlag og rykka opp på første forsøk med solid margin.

Så, før halve sesongen var spilt, fikk han overraskende sparken og han havnet i trenerstaben i Birmingham - hvor han våren 2011 overtok som midlertidig manager etter at laget allerede var rykka ned. Sist sesong ledet han laget til play-off men røyk over 2 kamper mot Ian Holloways Blackpool.
Når jeg bruker såpass mye tid på den gamle Spurs-backen er det fordi kanarifuglstyret kan ha gjort et kupp her; Hughton er simpelthen spennende! Men han trenger et lag å lede.

Stortap også for Norwich
I motsetning til oss i vårt tap lørdag var hans mannskap sjanseløse mot Fulham, et lag jeg følte underpresterte sist sesong. I sommer fram til forrige lørdag var lite nytt kommet inn i laget. Med unntak av Snodgrass var ingen av betydning spilleklare, men denne uka har Hughton fanget opp Sebastien Bassong (ja, han som vi har sikla etter over et par sesonger) og Javier Garrido fra Lazio er endelig klar etter mye papirarbeid.
På en annen side har ingen av stor betydning forlatt østkystklubben heller. Det betyr at Grant Holt forblir det største aktivumet, men også at Hughton kan være den som får skikkelig sveis på talentet Simeon Jackson.

Keepertabbe og sjansesløseri
Mens kanarifugla fikk så fjæra føyk var kampbildet ganske annerledes for vår del mot svaneflokken. Kort oppsummert var det ei målvaktstabbe, brente sjanser og lag i oppløsning den siste halvtimen som fikk oss dit vi ikke ville.
Pga forsvarsspillet vi presterte da har Hughes (endelig) satt fokus på den bakre fireren. Bosingwa kom riktignok før første serierunde men trengte noen treninger før han kunne være aktuell, og nå er flere forsvarere linket med oss.
Kan være at 1-2 er klare til kampstart, selv om Dawson i skrivende stund ser tvilsom ut.

Målvakter i fleng
Jeg synes forøvrig, om det er hold i ryktene, det er rart om brassemålvakta Julio Cesar blir hentet inn. Ikke pga kvaliteten, men jeg ser ikke for meg at han og Englands nr. 2 Robert Green skal kjempe om plassen. Ingen av dem er overhodet interressert i å være andrevalget, og potensialet for unødvendig uro i mannskapet er absolutt til stede. Ikke dermed sagt at jeg likte blemma til Green sist...

Svak statistikk
QPR har aldri likt seg på Carrow Road. Mange oppgjør er spilt lagene i mellom, og f.eks på de siste 12 møtene på østkysten har vi èn seier. Det var i 2008 da populære Martin Rowlands skåra det eneste målet i kampen. Kanskje vi skal følge statistikken for møter i august der oppe?

Vel, på de siste 6 møtene har 5 endt uavgjort. Apropos statistikk: På de 4 siste møtene er 3 røde kort delt ut...
Om jeg skal driste meg til et nytt tips - etter misæren sist - trur jeg kanskje 1-1 eller 2-2 høres sannsynlig ut.

Da er ingen av oss sist på tabellen lenger...