AV EVEN LÜBECK

Caulker har signert for fire år, og det er noe alle QPR-tilhengere bør være svært tilfreds med!

QPR har altså signert sin andre midstopper i dette vinduet, og denne gangen er det Steven Caulker. Caulker er en uredd midstopper med fart og spilleforståelse, og var den eneste spilleren som fullførte alle 38 kamper i Premier League i fjor. Han kunne ikke redde Cardiff fra nedrykk, men var en av få som fikk godkjent fra den walisiske klubben. Ifølge WhoScored på Twitter blokkerte Caulker flest skudd i ligaen i fjorårets sesong, med hele 59 blokkeringer. Etter å ha blitt sterkt linket til Liverpool, er det nå vi som snapper opp midtstopperen foran nesa på Southampton, som viste sin interesse i siste liten. Deilig!

 

CAULKER JAJAJAAJ.jpg-large
Caulker foran Loftus Road med den hvite og blå drakta. Velkommen, Steven!

Til QPR sin Twitter har han uttalt følgende: "Harry was a big factor for me, having worked with him at Spurs (Redknapp var trener i Tottenham da Caulker spilte i klubben fra 2009-2013, red. anm.) Being able to play with Rio was also a big draw. He has been a role model for many years, along with Ledley King. Our first aim this season has to be to get 40 point, to make sure that we stay up."

Det er en tydelig motivert spiller som har signert for QPR og gleder seg til å komme i gang. Om han blir med troppen videre er ennå uvisst, men det kommer vi tilbake til senere. Til samme Twitter-bruker har hovedtrener Redknapp uttalt følgende: "I know the ability Caulker has & I think it's an important signing for QPR for the here and now, & for the future."

CAULKER JA.jpg-large
Caulker med den hvite 3.drakta foran hovedtribunen. Den drakta kler deg, Steven!

Caulker spilte som sagt under Harry i perioden 2009-2013. Han fikk 18 kamper for Tottenham, før han flyttet til Wales og Cardiff. De 38 kampene han spilte var i Premier League, men kunne ikke hindre nedrykk for det walisiske laget. Han har også notert seg for en landskamp for England, en privatlandskamp mot Sverige. I samme kamp scoret engelskmannen, og har et imponerende målsnitt på det engelske landslaget med 1 mål per kamp. Han deltok også i OL for Storbritannia på hjemmebane i 2012, hvor han spilte alle fem kampene for Great Britian.
 

Steven+Caulker+Olympics+Day+1+Men+Football+jWwHQDLggQol.jpg

Vi ønsker Steven Caulker lykke til i QPR og håper at han gjør en god figur. Come on you R'sss!