Av STIAN KARLSEN

At Huddersfield er tilbake i den øverste divisjonen er morsomt, da det tross alt er 45 år siden sist. Det ble svært dramatisk på Wembley da kampen gikk til ekstraomganger og straffespark. Til slutt var det altså klart at Huddersfield spiller i Premier League og at "juksehoopsa" forblir i championship. 

Ian Holloway en dårlig tipper
Etter oppgjøret ble det sang av full hals om Ian Holloway i Huddersfield-garderoben. Årsaken er at "ekspert" Holloway førs sesongen hadde forutsett at gutta fra Huddersfield skulle rykke ned. Så feil kan man altså ta... 

La oss håpe managerevnene er bedre enn evnene som spåmann. 

Betyr det exit Smithies? 
Det er nødvendigvis gode nyheter for oss QPR-fans. Årets spiller i QPR, Smithies, er nemlig sterkt linket til sin gamle klubb. Lysten på Premier League-spill er trolig høyst tilstede og kommer det riktige budet på bordet så kan han fort forsvinne fra Loftus Road. 

Championship 2017/18
Alle våre 23 rivaler for kommende sesong er da klare. Blackburn, Wigan og Rotherham rykker ned en divisjon. Newcastle, Brighton og nevnte Huddersfield rykker opp og er heller ikke blant oss neste sesong. 

Opp fra League One kommer gamle kjente i Sheffield United, Bolton og Millwall. Ned fra Premier League kommer Sunderland, Middlesbrough og Hull. 

Dermed ser den komplette ligaen slik ut for neste sesong:

Aston Villa
Barnsley
Birmingham City 
Bolton Wanderers 
Brentford 
Bristol City 
Burton Albion
Cardiff City 
Derby County
Fulham 
Hull City
Ipswich Town 
Leeds United 
Middlesbrough 
Millwall
Norwich City
Nottingham Forest 
Preston North End 
Queens Park Rangers 
Reading 
Sheffield Wednesday 
Sheffield United
Sunderland
Wolverhampton Wanderers 

Spennende! 

U R´sss