Av STIAN KARLSEN

Charlie haltet av banen mot Fulham 25 september, noe som var en grufull kveld for QPR-folket. Ikke bare endte det med 0-4, men i tillegg gikk de to kanskje mest populære spillerne på Loftus Road av med skader.

Jamie Mackie er fremdeles langt unna å være tilbake, men nå ser det ut til at vår viktigste spiller, Austin, kan ikle seg hoops og sparke ball igjen. 

Ganske sikkert 
Charlie sa i et intervju med SkySports at han med 70-80% (skal vi si 75% da eller?) sikkerhet kommer til å være involvert på fredag kveld mot Brentford. 

Det er gode nyheter for Chris Ramsey og skaper et aldri så lite luksusproblem. Erstatteren Jay Emmanuel-Thomas har ikke akkurat gjort seg bort i fraværet av stjernespissen. Offensivt er det hard kamp om plassene. 

Blir i QPR?
Enda flere gode nyheter fulgte da Austin fikk spørsmålet om hva fremtiden bringer og da spesielt med tanke på kommende transfervindu i januar. 

- Jeg kan ikke helt se at jeg flytter på meg i januar. Jeg konsentrerer meg om å spille for QPR. Jeg skylder klubben det og min lojalitet ligger i QPR, samt å hjelpe laget til å sikre opprykk. 

Sunderland har vist stor interesse for Austin den senere tiden. De kjemper en tøff kamp for å overleve i Premier League. 

- Profesjonell fotball er en kort karriere og du må gjøre de riktige valgene, både klubbmessig, personlig og familiemessig. 

Vi har mye å takke Charlie Austin for og det er tydelig at han føler det samme ovenfor QPR. Det skal vi være takknemlige for. Han er den desidert største stjernen QPR har hatt i moderne tid, og vi gleder oss til å se ham igjen der han hører hjemme. På banen! 

U R´sss