1. omgang
Med Liverpool-kampen nært i minne, kanskje den dårligste kampen i en meget grå sesong, var det mange som hadde tapt denne kampen på forhånd  - skribenten inkludert.
Den tafatte gjengen som presterte, spesielt i første omgang, mot Liverpool på søndag skulle få det tøft borte mot Chelsea.

'Arry annonserte at noen av spillerene var skadet uten å ville nevne hvem. Uansett så stilte han med en ny sammensetning. Kanskje på grunn av skader, men sikkert i søk etter de beste 11. For det har ikke tegnet seg klart så langt.

Chelsea tok kommando som forventet og hadde det meste av spillet i hele første omgang.
Vi regner en stor sjanse på tampen av første omgang, fra Chelsea, som ble mesterlig reddet av benparaden fra Cesar.

QPR spilte godt defensivt i første omgang. Nelsen var solid sammen med Hill og med hjelp fra en god M'Bia og de andre fra midtbanen så så vi nesten ingenting til Torres. Likevel, en fryktelig takling fra Marin på M'Bia etter 4 minutter er det som huskes best fra første omgang. At dommer Lee Mason unnlot å gi rødt kort er ufattelig!!!

2. omgang
Et heller tamt hjemmelag fra første omgang kom ut med mye større press mot oss i andre omgang og gikk rett i strupen på oss. En drøss kårnere og noen par store sjanser de første 10 minuttene satte en støkk i oss.

Heldigvis styrer Moses et innlegg rett utenfor mål. Noen minutter senere redder Cesar oss igjen da Torres klinker til fra hjørnet av 6 meteren.

Etter et kvarters spill hadde QPR sin beste periode.
Taarabt sendte Mackie gjennom med en nydelig stikker, men Cahill fikk en tåspiss på bakllen i siste øyeblikk. Chelsea tok over uten å få til noe mer enn noen slappe halvsjanser og et offside mål fra Lampard.

Taarabt spilte seg opp i andre omgang, og sammen med SWP så er det de to som skal stå for mirakelet på Stamford Bridge. Taarabt skapte ofte problemer for den ellers sterke Luiz, og flere av midbanespillerne til Chelsea ble presset til å gjøre flere feil.

I et av disse angrepene fikk vi en sjelden kårner, der Graneros gode innlegg ble klarert i første omgang. Ballen ble sendt ut til Taarabt, som med et lekkert førstetouch legger den til rette for den 'målkåte' SWP som knaller til en markkryper som drar seg mellom samtlige Chelsea-spillere og inn i det lengste hjørnet. JAAAA!!! Det er sant!!! S W P SKÅRER.. I dag så er du VÅR Shaun Wright Phillip og du er tilgitt ALT!!!

Nervepirrende sluttspurt
Målet kom i det 77. minutt og det var nødt til å komme en sluttspurt fra Chelsea og da Hill feller Ivanovic i det 85. minutt så har vi bange anelser. Men, Luiz setter den rett i muren.
Ikke husker jeg eller bryr jeg meg om det var noen flere sjanser til Chelsea. QPR VINNER på Stamford Bridge første gang siden 1983 og det er alt vi bryr oss om.
'Arry gjorde de rette byttene og formasjonsendringene som skulle til for å snu laget på to dager. Med 3 på midten og 2 på kant så var vi mye mer solide defensivt enn mot Liverpool. Det skal manageren ha mye av æren for!!

Nå står Tottenham for tur og en ny positivitet sniker seg inn i laget så hvorfor skal vi ikke ta en ny London Skalp??

WE R QPR!!!

QPR: Cesar, Onouha, Nelsen, Hill, Fabio, Granero (90 Park), Derry, M'Bia, Mackie, Hoilett (16 SWP), Taarabt (90 Dyer)
Ubenyttede spillere: Green, Ferdinand, Cisse, Faurlin

Gule kort: Marin (chelsea), Hill

Dommer: Lee Mason

Tilskuere: 41,643