Av STIAN KARLSEN

Nederlenderen , som kom fra Groningen sommeren 2015, har selv levert inn ønske om å forlate klubben. Dette etter at klubb og spiller var langt unna hverandre i forhandlinger om en kontraktsforlengelse. Flere klubber skal ha forhørt seg om Chery til QPR. Guizhou Hengfeng Zhicheng skal ha lagt inne et bud på £2,5 millioner, og QPR skal være klare til å akspetere dette. 

Chery har kontrakt til 2018 og blir av mange ansett som den største stjernen i dagens QPR-mannskap (all den tid Sandro ikke har spilt). 28-åringen har ikke vært i troppen til Holloway de tre siste matchene

Holloway har sagt at han ønsker fokuserte, sultne og erfarne spillere i sin tropp, og mye tyder på at Chery ikke inngår i det segmentet. 

- Tjaronn har mistet mye selvtillit. Vi har stolt på to spillere til å levere for oss i for lang tid og det e r ham og Charlie Austin. Det er tid for at vi alle tar et steg opp nå. 

Holloway sa dette om nederlenderen i desember og det skal ikke mye fantasi til for å skjønne at forholdet mellom ham og Chery har vært relativt kjølig siden. Det beste for alle parter er at Chery finner seg en ny arbeidsgiver og QPR frigjør midler til å hente "Holloway"-spillere? 

Chery har i løpet av sitt halvannet år skapt noen magiske øyeblikk i QPR-trøya, men ser man nøkternt på det så har han ikke innfridd de forventningene de fleste av oss hadde da han ble hentet. 

Eller?