Av STIAN KARLSEN

Mulig man foregriper begivenhetene her, men etter alle solemerker så spiller QPR i championship neste sesong. Med poengtap mot Manchester City på søndag er nedrykket allerede klart, og klubben ser allerede ut til å posisjonere seg for et liv utenfor Premier League. 

Clint Hill om managerjobben
Livet utenfor Premier League skal altså etter ryktene inneholde Chris Ramsey, mens det er mange i dagens spillerstall som må finne seg en ny arbeidsgiver når de resterende tre kampene er overstått. Clint Hill kan fort være en av dem, men han støtter et eventuelt valg av Chris Ramsey som manager fullt ut. 

- Det ville vært flott om vi fikk litt stabilitet i QPR nå. Det har vi ikke hatt de siste årene. Vi må bygge for fremtiden og lære av feilene som er gjort. Chris har gjort det klart at han virkelig ønsker jobben. Jeg håper inderlig at han blir. 

- Etter at han kom inn har vi blitt mer kompakte som gruppe og farligere når vi går i angrep. Han har gitt oss klare roller og ikke gjort ting for komplisert. 

- Gutta har kjøpt ideéne han har kommet med. Det er skikkelig trøkk på trening. Han snakker til deg hver dag og han har også fått frem det beste i spillere som har ligget nede, som f.eks Matt Phillips. 

Opprenskningen
Det sies at hele 14 spillere skal være på vei ut porten på Loftus Road. De største salgsobjektene er Charlie Austin og Matt Phillips. Ryktene sier at Austin ikke er til salgs for under £15 mill. og at Phillips er til salgs for rundt halvparten av det. 

Resten er og blir opprydning i gammelt skrot. Rio Ferdinand, Shaun Wright-Phillips, Bobby Zamora, Joey Barton, Richard Dunne og Clint Hill er alle spillere som høyst sannsynlig ikke er med videre. Lønnsutgiftene blir selvsagt betydelig lettere av dette, og det ryktes om et lønnstak på 15 000 pund i QPR kommende sesong. 

TIl sammenligning vet vi at Jeoy Barton har hatt ca 70000 denne sesongen, og han er absolutt ikke den som har levert verst prestasjoner i forhold til lønna som blir utbetalt. Tenker med grøss og gru på hva Wright-Phillips har hevet av lønn i løpet av sine 4 år på Loftus Road. 

Dette blir starten på en helt ny æra, tror jeg. 
Tålmodighet folkens! 

U R´sss