Av STEINAR SÆTHER

Foruten ved 3-0 over Yeovil har vi sluppet inn to mål i alle kampene til nå. Om det ikke var for skåringene riktig vei, som er 9 i seriespill og 4 i ligacupen, ville det sett askegrått ut for Ramsey. 1-2 for Carlisle i ligacupen tirsdag blei jeg overraskende skuffa over. Det hadde vært bedre med et hederlig ettmålstap for Liverpool på Anfield - som Carlisle nå skal opp mot. Men legg spesielt merke til flere av byttene Ramsey velger. Han har en offensiv innstilling når vi leder, han bytter gjerne inn en spiss for en midtbanespiller. Det kan ha kosta oss baklengsmål både mot ulvene og møllegutta sjøl om vi vant hhv 3-2 og 4-2. 

Ingen tvil om hvem vi helst vil beholde når vinduet smeller igjen om få dager. Charlie vil skadefri herje denne divisjonen, for til nå etter den første kampen (0-2 for Charlton) har han 5 målpoeng som kommer av 4 mål og 1 målgivende pasning på de neste 3. Det er foreløpig best av alle. CHARLIE: Om du leser dette, vær så snill, ikke la deg lokke av en klubb i nedrykksfare. Da må vi kjøpe deg tilbake når vi rykker opp og du rykker ned. Tenk deg om. Nøye, nøye, nøye!

Huddersfield har etter sine 4 første kamper plassert seg omtrent der de er forventa å ende opp til slutt, nummer 4 fra bånn. Under ledelse av Chris Powell starta de seriespillet med det samme som oss, nemlig 0-2 borte - det for Hull. Deretter 3 ganger 1-1 mot hhv Blackburn, Brighton og Fulham. I den uavgjorte kampen mot Fulham skåra sistnevnte 4 minutter på overtid. I første runde av ligacupen datt de ut for Notts County. 

To av de tre målene skåra har Nakhi Wells sin signatur. Han er en spiss som påkalte seg mye oppmerksomhet via sin skåringsrate hos Bradford. Der skåra han 46 mål på 94 kamper før Huddersfield fikk tilslaget for drøyt to sesonger siden. Som Terrier har han skåra 20 mål på 62 kamper. Har vært litt skada underveis men han er frisk og rask nå, mannen fra Bermuda. 

Andre spillere som kan være interessante for oss er - først - Ishmael Miller, spissmakker til Wells som har spilt alle sine fire første kamper, riktig nok uten å skåre, men han har sine stunder. Synd vi kun fikk se det ved èn anledning når vi lånte ham fra WBA i 2011. Erstatterne Bunn og Vaughan er heller ikke helt på jordet heller. På midtbanen er Butterfield klar etter skade, en livlig kar på 25 år. Whitehead og Hogg er også fast inventar. Smith, Davidson, Lynch og Hudson utgjør ofte midtbanen. Et annet gammelt QPR-lån, Martin Cranie, har en litt usæl skadehistorie som har ødelagt en potensiell god karriere, dog har han to opptredener til nå i høst. I mål står ikke Alex Smithie.

Nei, for det er 50/50 om han eller Green står denne kampen. Ved forrige loddtrekning, tre dager etter Smithies ankomst, vant Green. Hvor nær en overgang bort er den engelske landslagsreserven? Mackie er nesten klar, og får hvile igjen til landslagspausen er over. Det samme gjelder sørkoreaneren vår. Sandro, som nå er klarert, må stå på for å komme i betraktning i høst. Henry skal bli pappa og må kanskje klippe navlestreng i stedet for spilleminutter på The John Smith`s Stadium. Nyervervelsene Toszer og Angella spiller nok ikke før landskampene er over.

Et par nye spillere i Terrier-drakt også. D`herrer Carayol og Huws, som jeg aner null og niks om, kan debutere.

På de 5 siste kampene i midt-England har hjemmelaget 3-2-0 i sin fordel. De skårer i 3 av 4 hjemmekamper, statistisk sett, vi skårer nesten likt borte. Da må vi huske at vi var i PL i fjor mens Terriers var på nedre halvdel i championship. Hjemmelaget holder tett i hver femte hjemmekamp mens vi nesten aldri holder tett borte, tallet er 1 av 20 kamper. Forferdelig!

Det skal være kvalitetsforskjell på lagene. Men, akk, når vi slipper inn 2 delvis lette mål i hver kamp blir det tungt. Allikevel er vi faktisk nummer 6 :-) Jeg trur vi seirer 2-1 eller 3-2 - men jeg er nervøs for 2-2. Åssen vi enn snur og vender på det vil det bli poeng på en Chris!

God kamp, folkens!