Av STIAN KARLSEN

Den nye kontrakten til Hill er en ettårskontrakt, og mye tyder på at karrieren på toppnivå er over etter at den utløper neste sommer.

Fra Crystal Palace
Det var manager Neil Warnock som hentet Hill til QPR fra Crystal Palace sommeren 2010. Hill var en viktig brikke da QPR rykket opp den påfølgende sesongen, mest fra sin venstrebackposisjon.

Utvist og utleid
Starten på Premier League-karrieren var ikke den aller beste for Hill. Han ble utvist i seriepremieren 2011, da QPR tapte 0-4 mot Bolton, og han ble utlånt til Nottingham Forest en periode. Denne perioden handlet QPR "vilt" med spillere og alle trodde at Clint Hill sine dager i QPR var over.

Slo tilbake
Hill slo knallhardt tilbake og kjempet seg inn på et QPR-lag som slet i Premier League. Han ble belønnet for sin innsats og var en av dem som kunne gå med hodet høyt hevet da QPR rykket ned. De var det ikke mange av!
Nå er han en, av få, som fremdeles er i klubben når vi er tilbake etter en sesong i championship.

- Jeg har opplevd store ting her, og veldig glad for at jeg er en del av dette neste sesong også.

- Det er skremmende og tenke på at jeg har spilt 150 kamper her og vært involvert i noen av de største historiske øyeblikkene til klubben.

- Jeg har overgått alt jeg trodde jeg skulle oppnå her, og det er årsaken til at QPR har grepet meg så voldsomt.

Andre rykter
Rio Ferdinand er enda ikke offisielt bekreftet QPR-spiller, men mange medier melder at han er klar. Brede Hangeland og Jonathan Parr er norske innslag som er nevnt i kikkerten til Redknapp.

Tydelig at forsvaret skal forsterkes, for vi skal i tlllegg angivelig ha lagt inn bud på Steven Caulker som til daglig spiller hos Ole Gunnar Solskjær i Cardiff.

Midtbanespillere og spisser som er nevnt er Frank Lampard, Tom Ince og Jermaine Defoe.

Foreløbig er ingen spillere offisielt bekreftet inn etter opprykket, så det blir nok en hektisk august-måned, atter-en-gang, på Harry Redknapp.