Av STIAN KARLSEN

35-åringen har vært en av de mest solide og stabile spillerne i QPR siden han ble hentet fra Crystal Palace av Neil Warnock i 2010. Spesielt går han foran som rollemodell med innsatsen han legger ned på banen. Mye kan sies om hans begrensninger som fotballspiller, men 100% innsats til enhver tid veier opp for de fleste av hans mangler.  

Han mener selv at han har såpass selvinnsikt at han vet når han bør legge skoene på hylla. Noen nedtrapping av spillerkarrieren er ikke aktuelt og han ønsker å avslutte enten i championship eller Premier League. Han sier selv at han vil unngå å bli en "byrde" for resten av laget før det er slutt.  

Posisjonert seg
Clint Hill har bestandig virket som en sympatisk og reflektert person. Det viser seg nok en gang.
Hill er i gang med trenerutdannelsen og får mest sannsynlig sin A-lisens til sommeren, og han kan avsløre at han allerede er involvert med U16-laget til QPR.

- Jeg har trenerambisjoner og hvis jeg kan oppnå dette i QPR så ville jeg satt stor pris på å bli en del av akademiet i klubben. Jeg er åpen for forslag, men det er tilslutt helt opp til klubben selv. Hvis det ikke skulle bli her, så kan det nok hende at jeg dukker opp et annet sted.

Vi håper Clint gyver løs på en ny sesong, og blir i klubben etter endt spillerkarriere. Er det noen i dagens tropp som skulle fortjene noe slikt så er det nettopp ham. Kapteinen vår!

U R'sss