Dato: Lørdag 5. november kl 1330
Sted: Two Dogs pub, Brugata 5, Oslo

Tanken har vært god i mange år. Det er først nå, hvor medlemsmassen i supporterklubben har økt formidabelt de siste to årene at vi virkelig har forsøkt å få gjennomført et årsmøte.

Vi hadde ved utgangen av sist sesong i underkant av 500 betalende medlemmer og et regnskap/budsjett som viser en omsetning på i overkant av kr 200 000. Dette er etter styrets mening et såpass stort ansvar å forvalte at vi ønsker større deltakelse fra medlemmene, og ikke minst en godkjenning på det vi gjør.

Det har alltid vært slik i supporterklubben at vi har brukt de pengene vi har – verken mer eller mindre – og vår hovedintensjon er at alle penger som kommer inn skal tilbakeføres medlemmene i form av medlemsblad, nettside, felles aktiviteter og andre arrangementer. Dette er en strategi dagens styre står 100 % inne for og som danner rammene for hver sesong.

Men er dette medlemmenes syn? Driftes supporterklubben slik våre medlemmer ønsker?
Vi får jo tilbakemeldinger innimellom, men har vel likevel følt at de formelle linjene ikke har vært på plass.
Vi er et styre på fire personer som har jobbet sammen om driften i mange år og som selv har godkjent det som har blitt gjort. Nå er tiden inne for at vi vil ha flere tilbakemeldinger og ikke minst litt hjelp fra dere til å godkjenne det vi gjør og gjerne noen tanker om hvor veien videre bør gå.

Vi skjønner at mange ikke har anledning til å møte når vi legger det til Oslo. Men dette er vår største nedslagsfelt i antall medlemmer, men likevel ikke ensbetydende med at vi ikke tenker at vi kan flytte møte til andre kanter av landet en annen gang. I år er det altså Oslo som gjelder og vi håper virkelig at alle som har anledning til å møte opp gjør det.

Årsmøtet har start kl 13:30 og vil være avsluttet kl 15:30. Da åpnes vår del av puben for alle andre som kommer på puben for å se tv-kampen som begynner kl 16:00.
Vi blir sittende på samme sted, og kl 18:30 settes det over til Loftus Road i London og kampen mellom QPR – Manchester City.
Vi håper at så mange som mulig følger oss hele ettermiddagen og kvelden. Vi skal ordne med noe bite på slutten av årsmøtet, mens drikkevarer kan kjøpes i puben. Jeg sier bare velkommen til dere alle.

Kåre Svang 
Leder