Blant supporterne våre på balløya vant venstreback og midtstopper Clint Hill avstemningen om årets spiller. At Hill vinner er ingen sensasjon, for han har imponert i sin delvis nye rolle som midtstopper.

diskusjonsforumet har flittige debattanter gjennomført sin egen avstemning. Ideelt sett skulle en slik avstemning foregått i mer ordnede former, der hver enkelt deltok gjennom en lukket avstemning i supporterklubbens regi. Dette ville sannsynligvis gitt bedre deltagelse enn de 22 som bidro på forumet.

Pyttsan, vi kaller uansett dette den offisielle avstemningen, og stopper der.

Vårt valg blei entusiastiske Jamie Mackie med 43 poeng. Han har imponert med sin seiersvilje og oppofrelse. Han er ikke den beste teknikeren i sin posisjon i PL men han har en fantastisk evne til å få ballen med seg likevel.
Andreplassen gikk til Clint Hill (37 poeng), som altså vant avstemningen blant engelske QPR-fans.
Tredjeplassen gikk til Adel Taarabt (12 poeng).

Et interessant poeng er at de seks første plassene gikk til spillere som ble med oss fra Championship til Premier League.

Poengene er gitt slik: 3 til førstevalget, 2 til andrevalget og 1 til tredjevalget:

1. Jamie Mackie 43 poeng
2. Clint Hill 37 poeng
3. Adel Taarabt 12 poeng
4. Heidar Helguson 9 poeng
5. Ali Faurlin 8 poeng
6. Shaun Derry 4 poeng
7. Djibril Cissè 3 poeng
8. Paddy Kenny 2 poeng
8. Samba Diakite 2 poeng


Verdt å merke seg at verken Bobby Zamora og Anton Ferdinand har fått ett eneste poeng. Og et siste poeng er at denne avstemingen mest sannsynlig hadde sett annerledes ut om Heidar og/eller Alejandro hadde forblitt skadefrie sesongen igjennom.

Av Steinar Sæther og Allan Klo