Av Ole Herman Larsen

Drøye 250 km nord for W12 ligger Doncaster og Keepmoat Stadium.  For de av dere som planlegger å sykle til W12 i april, så utgjør det ca.10 timer på sykkelsetet.  Spiller vi som i dag, så blir det IKKE noen sykkeltur.  8-10 har meldt sin interesse og jeg har trua på at det går mot opprykk, selv om det «buttet skikkelig» imot i dag.

19 poeng skilte lagene før dagens oppgjør. I likhet med QPR scorer Rovers ikke veldig mange mål.  Kun 14 så langt denne sesongen. Dette er nok noe av årsaken til at de sliter litt i nedre halvdel av tabellen. Dickov var selv en kriger fra Skottland og gikk under navnet «The Wasp».  Kriging og innsats er nettopp det Doncaster må ta frem, skal de få nok poeng for å holde seg i denne divisjonen. Stallen har få stjerner, men i dag var det godt nok til å ta hjem hele potten.

Doncaster kom fra 0-2 i beina mot Charlton på tirsdag. Manager Dickov, uttalte etter den kampen at uten vilje og innsats vinner ingen lag i denne ligaen kamper. Dermed er det vel sannsynlig at det i garderoben før kampen, ble servert noen gloser om «blood, sweat and tears».  Å slå QPR henger alltid høyt.

Laget
Den bakre rekka til QPR, med Onouha ute, er «bankers». Green, Simpson, Dunne, Hill Assuou-Ekotto. Større usikkerhet var det derimot knyttet til de øvrige 6, da både Jenas, Hoilett og Carroll, var meldt klare til innsats.

«Best yet to come Nico Kranjcar» ref. HR, ble gitt nye muligheter og dermed, ble de siste 5, plukket ut i fra form, ferdigheter og egenskaper. Harry har jo definitivt mange gode spillere å velge mellom, så spørsmålet går vel mer til hvordan han taktisk ønsket å disponere sitt mannskap.

Jenas, O’Neill, Barton jobber vanligvis hardt. Matt Phillips gjorde en bra kamp sist og Austin som enslig spiss, komplementerte dagens 11’er.

Vår venstreback Suk-Young på utlån til Rovers, er skadet, så han fikk vi ikke se, dessverre.

1. omgang
Jevn start på oppgjøret – frem og tilbake og som vanlig får Joey Barton mye «pepper» fra hjemmefansen.   Hjemmelaget i sine vanlige røde med hvite striper og vi i våre grønne hoops.

Første 15 min. uten noe helt stort press fra noen av lagene.  Doncaster fikk noen kontringer som følge av at QPR ligger lavt.

Etter 26 min. får Nico en brukbar sjanse, men ikke noe uttelling. .

Kampen ble opplevd via radio, så noe live TV bilder hadde jeg ikke tilgang til.  Kanskje like greit ??

Laber innsatst, litt kjedelig og noe uinspirert fotball i følge kommentatorene.

På tampen av omgangen får Austin får en mulighet, etter en assist fra Jenas og scorer et mål som slipper gjennom «zalo» hanskene til Ross Turnbull.

På QPR.no forumet, gis det ikke mye honnør til gutta våre etter første 45, men vi leder.

2. omgang.
Andre omgang starter med at QPR får en i sekken etter bare 3 minutter.  Robinson scorer et fint mål.

QPR har opplagt mer mer og gå på, men klarer ikke å skape noe som skremmer hverken hjemmelaget eller hjemmefansen.

AJ kommer inn for O’Neil etter 63 min. QPR presser høyere opp på banen og det høres ut som AJ’s inntreden skal gi oss et nødvendig «boost» Tempoet er noe høyere i 2. omgang, men for meg høres det ut som at det bare bølger enda mer frem og tilbake.

Junior Hoilett kommer inn etter 74 for Nico Krancjar som ikke var på sitt beste i dag.

Så i det 89 minutt, glipper markeringene på en corner og vi får 2-1 imot etter en heading fra forsvarsspiller Paul Quinn.

Trist aften for vår del – rett og slett. Vi hadde ett skudd av 17 som traff mål. Vi har fortsatt for mye «løskrutt» og vi må skjerpe oss kraftig.

Harry Redknapp, må bare ta med gutta sine hjem for en alvors prat..  Dette holder ikke mot et lag som kjemper i bunnen. Blir neppe noen god stemning på spillerbussen hjem i aften, noe det heller ikke er grunn til.

Eneste trøst er at Burnley også taper, så vi er fortsatt der oppe.  Lær av feilene deres idag og reis kjerringa på tirsdag mot Bournemount.  Kanskje Harry skulle tatt med en mental trener på bortekampene, for noen må «pepre inn» at seiere ikke kommer «rekene på en fjøl» i denne divisjonen. 

Kampfakta
Doncaster  – QPR - 2 -1 (0 - 1)  0-1 Austin (43) , 1-1 Robinson (48), 2-1  Quinn (89)

 
Mål: Gule Kort: 2 til hvert av lagene . Jenas og Dunne får hvert sitt for QPR

QPR: Green, Simpson, Dunne, Hill Assuou-Ekotto, Jenas, Phillips, O’Neill (Johnson 63), Barton, Kranjcar (Hoilett 74) og Austin.

Ubenyttede innbyttere: Murphy, Traore, Hoilett, Johnson, Carrol, Henry, Onyewu


Tilskuere: 8.865 hvorav ca 1.650 var bortefans

Dommer: Oliver. Langford

Up R'sss