Av DAG HÅKON HELLEVIK

Åtte av QPR Norways medlemmer, medregnet og ledet av Lars Ødemark, tilbrakte nemlig den påfølgende lørdag formiddag på Bermondsey Beer-festival i Øst London. For den uinnvidde, og dem var det mange av før lørdag, er Bermondsey et område som på sørsiden av Themsen nær Tower Bridge. Under en jernbanelinje som går østover fra London Bridge stasjon ligger det hundrevis av gamle industri- og lagerrom, og i opptil flere av dem har ulike mikrobryggerier og øldistributører tilhold. Disse har siden 2009 arrangert The Bermondsey Beer Mile, en pub crawl hvor du kan gå fra den ene kjellerbua til den neste og sammenligne ølsorter eller enkelt og greit kose deg med de du liker best. Lars, QPR Norways egen semiprofesjonelle ølentusiast, har gått ruta tidligere og benyttet denne gangen anledningen til å introdusere begivenheten for andre i den norske QPR-menigheten.

Vi lar et lite knippe bilder tale for seg. Vi skynder oss å legge til at turen selvsagt også var fotball-relatert, avslutningen av ruta var 20 minutters kjapp gange fra The New Den hvor Millwall denne lørdagen spilte hjemme mot Barnsley.

Dette er, i parentes bemerket, årsaken til at gruppen med QPR-fans stilte på ølfestival uten en eneste QPR-effekt. Hjemmelaget var, for å gjenta det, Millwall, og supporterklubbens organisasjonskomite hadde lagt vekt på at vi alle måtte fremstå slik at vi kunne beholde liv og helse frem til neste gang det var aktuelt å gå på kamp på Loftus Road.