Av STEIN HANSTAD 
 
Stein tok tidlig ledelsen og beholdt den helt inn. Både Tore Berntsen og Martin Sandvik yppet seg litt, men de klarte aldri å hente inn forspranget. Førstepremien, for den som oppnår høyeste totalsum gjennom hele sesongen, er neste sesongs QPR-drakt, vi gratulerer! 
 
Roy-Tore Jensen vant årets høyeste dobbel, med en dobbel på 19,72.  Kampen om flest riktige dobler stod som vanlig mellom Jørn Flåtsund og Magne Buset. Lenge var det ganske likt, men så fikk Magne som fotballaget vårt en skikkelig formdupp, og Jørn rykket fra og var ganske så overlegen til slutt. Flest dobler prikket Jørn Flåtsund inn med 33 stykker. 

 Roy-Tore og Jørn mottar en QPR-Norway drakt, eller en T-shirt fra clubshopen. Blant alle de som har deltatt så har vi trukket ut tre vinnere som alle vil få en trøstepremie; vinnerne her ble 
Ola Vilbo Hanstad, Martin Sandvik og Eivind Vasstrand.  

Kåre vil sende en fellesbestilling på T-skjorter og drakter til vinnerne. Alle som har vunnet må snarest mulig sende en epost til Kåre med fullt navn og adresse og størrelse på drakt/T-skjorte (Roy-Tore og Jørn må også opplyse om de vil ha QPR-Norway drakt eller T-shirt).  Qprkaare@hotmail.com og bruk gjerne DD 2021/2022 i emnefeltet.  

Tabell og resultater er ført etter beste evne og jeg håper at det er blitt så riktig som mulig. Under finner dere sluttabellen for årets konkurranse med oversikt over de som har tippet minst en riktig dobbel. Totalt har 28 stykker levert inn dobbel i løpet av sesongen. Noen har bare vært med i en runde, andre litt flere, men gjennomsnittet har vært ca. 10 stykker pr. runde. 

Skjermbilde 2022-05-24 kl. 22.26.46.png