Av STEINAR SÆTHER

Jeg fulgte Hull-kampen sist lørdag kun via BBC sine oppdateringer. Håpet om poeng var ikke stort. Når målene kom imot ble det liksom (0-1) nemlig, (0-2) akkurat og (0-3) skitt au. Leste meg til at prestasjonene og resultatet vandra hånd i hånd. Hvor er det QPR vi husker fra tabelltoppen og der omkring?

Huddersfield i Huddersfield i dag. Åssen i all verden skal vi klare poeng mot et lag som aldri har kommet ut av nedrykkskampen? Etter to kamper på rad med seier har de igjen kommet i uføret med to tap og en uavgjort og er tredje sist. Tallene er 7-5-15 og 25-35. En av lagets to borteseiere kom 8. november på Lofthus Road, thank you very much!

Manager Mark Fotheringham prioriterer Nicholls i mål. Ikke så rart kanskje, for når en tenker tabellposisjon og antall mål i mot, har han stått imot mye. Hele 7 mann har spilt i 12 eller flere kamper i forsvaret, og ytterligere 5 har kamper under trøya. Det vitner om både skader og misnøye med kvaliteten på prestasjonene. Midt på er det knapt kjente navn i det hele, for slik jeg ser på denne lagdelen er den svakest. Rudoni og Holmes går litt utenpå de andre. Kun 25 skårede mål - likevel har laget et par mann som duger, Rhodes og Ward. De har i hvert fall 8 mål til sammen... Ironisk i dag, Sæther...?

På skadelista til Terriers finner vi 5 navn nevnte. Balogun og Amos hviler fortsatt, Dykes ligger på sykehus med alvorlig sykdom. For vår del bør både Stefan og Clarke-Salter spille fra start. De har fått nok ballast etter skadene sine - og vi trenger dem! Hvilket system vil i tilfelle Critchley velge? En tar ikke ut Field, hva så med Iroegbunam? 4-3-3 eller 4-4-2? 

Ut i fra begge lags form, er dette et bunnoppgjør. Kan det bli noe annet enn 1-1 og U? Kan jo det..