Vi kom til denne runden etter 3-0 hjeme over Walsall mens Reading vant 3-2 over Peterborough hjemme etter en 1. omgang fylt av Hawaii-fotball hvor alle målene kom.
 
Vi kjenner alle til skadeproblematikken i forsvaret vårt og skal ikke bruke tid på det. Nå ser det ut som M`bia er spilleklar og får antagelig sin debut i midtforsvaret enten sammen med Hill eller Nelsen som var litt rusten etter kampen på WHL søndag.

Dyer, Onuoha eller Ehmer?
Dyer, som har imponert i de minuttene han har spilt, er trolig klar for en ny opptreden på backen. Onuoha tar i så fall den andre. Om da ikke Max Ehmer plutselig kommer opp av hatten til Hughes.
Taarabt er også klar, så det blir interessant å se hvordan midtbanen ser ut i et forventet 4-4-2 system. Jeg tenker at Cissè spiller fra start, enten sammen med toppskårer Zamora eller f.eks Mackie
 
Reading
Manager McDermott sies å stille redusert.
Hva det i praksis betyr veit vi ikke ennå, men at mange av de som normalt trakterer ulike posisjoner på førstelaget får hvile er det ingen tvil om.
- Reading har til gode å spille opp mot sitt beste, sier McDermott, som håper på en opptur mot oss.
Men han veit selvsagt at serien er viktigst og at til helga venter Man Utd.

Noen sentrale spillere er skadet også, slik at mange av de nest beste uansett vil spille. Kanskje vi får hilse på våre eks`er fra nær fortid, altså Gorkks og Leigertwood, selv om det ikke får noen betydning for kampen.
 
Hughes' troféjakt
Det virker som Hughes har til hensikt å avansere i ligacupen med oss slik han har gjort med sine forrige klubber, og jeg regner altså med at laguttaket gjenspeiler dette.
Serieformen reint poengmessig er ikke bra en spillet blir bedre og bedre, og vi får mye skryt også fra eksternt hold. Det er ingen grunn til å tvile på at poengene kommer snarlig, og dette er en ypperlig anledning til å trene på å vinne!
 
1908
Litt statistikk på slutten: Reading er ikke bedre enn oss når det gjelder avansement i denne og FA-cupen. Like dårlige begge to, for å si det sånn.
På tross av relativ kort geografisk avstand klubbene i mellom har vi møttes kun èn gang i cupene. Vi slo de rojale 1-0 i FA-cupen i 1908! Reading har blitt slått ut av ligacupen av PL-motstand de 6 siste gangene. Vi blir den sjuende!
 
Mitt resultattips denne gang blir 3-0 igjen, alternativet er 3-1.