Av: EMIL FJELD OLSEN

Chris Ramsey hadde på forhånd meldt at det kom til å bli ganske markante utskiftninger fra laget som stilte i serieåpningen. Av de som startet mot Charlton var det bare Green, Perch, Onuaha og Phillips som startet. Grant Hall, Oscar Gobern og Ben Gladwin fikk sine første offisielle minutter for oss.

Grei førsteomgang
I lav sol på Huish Park var det vi som tok kommandoen. Høy ballbesittelse og lavt tempo innledet kampen. Yeovil viste svakhetstegn i pressfasen, noe som resulterte i mye trilling i bakre firer. Ingenting skjedde før kvarteret.

En Yeovil-forsvarer feilberegner en ball som kommer mot seg, det resulterer i en 20 meter lang brytekamp med Seb Polter. Sistnevnte vinner duellen og setter inn 0-1 via keeper.

4 minutter senere får Kpekawa ballen, elegant slår han tunell på en motstander før han slår inn, på enden av det lave innlegget får JET æren av å doble ledelsen.

Et par volleyforsøk fra omtrent 16 meter signert Gobern avslutter første omgang.

Kapteinen sikrer seieren
Yeovil etablerte trykk umiddelbart etter pause. Et forsøk fra drøye 20 meter satte Green på prøve, en prøve han besto. På den påfølgende corneren vinner en Yeovil-forsvarer duellen og header i tverrliggeren.

Noe særlig mer offensivt(med unntak av en god mulighet helt på tampen) maktet Yeovil ikke å skape mer. Det gjorde vi.

10 minutter ut i andre omgang ender en corner hos Gobern som forsøker seg på nok en volley. Forsøket går via en spiller og til Onuoha som demper og banker ballen i mål. Kapteinen med en fin måte å feire sin 100 offisielle kamp for QPR.

Debutantene
Debutantene Hall, Gobern, Gladwin og college-gutten Tyler Blackwood spilte alle til helt OK på børsen. Blackwood kom inn seint i kampen å rakk ikke markere seg noe særlig. Gladwin var tydelig rettet offensivt noe man må verdsette, i sine defensive roller var det ikke alt for travelt for Hall og Gobern. Sistnevnte også nærme scoring ved noen anledninger.

Dagens bestemann var kanskje Cole Kpwkawa. Akademiproduktet leverte en solid kamp på venstrebacken, og noterte seg med to assist.

Yeovil - QPR 0-3(0-2)

QPR: Green; Perch, Onuaha, Hall, Kpekawa; Gobern(Hoilett, 78), Doughty; JET, Gladwin(Henry, 58), Phillips(Blackwood, 69); Polter