Av STIAN KARLSEN

Charlie Austin har fått en røff muskelskade i sitt venstre lår. Skanning viser at den vil trenge omtrent fire ukers rehabilitering. Det er dårlig nytt. 

Hvis man kikker fire uker inn i krystallkulen, så vil Austin være tilbake til kampen mot Brentford i slutten av oktober. Før den tid er det fire matcher som skal spilles. Det er likevel håp i hengende snøre. Etter Bolton-kampen til helgen er det 14 dager til neste match. Det er lov å håpe at han er klar etter landslagspausen. 

Enda tøffere for Mackie
Mackie har fått en skikkelig rift i sin høyre lårmuskel, og hans tilstand trenger lenger behandlingstid enn Austin sin skade. Antatt rehab er 8-12 uker. 

Det passer svært dårlig både for QPR og Mackie selv som var i ferd med å kjempe seg til en plass på laget. Etter Fulham-kampen å dømme så skal gudene vite at vi hadde trengt en som gikk foran med guts og glød.

Den mannen er nå skadet i ca 2 måneder. 

Spissplassen
Austin ute, Mackie skadet. Hvem kommer inn? 
Sebastian Polter har vært skadet og er neppe i sin beste form. Tyler Blackwood er utlånt (scoret etter 7 minutter i debuten for Newport og sikret 1-0 seier mot Carlisle i helgen). Da står vi igjen med Reece Grego-Cox som ren spiss i troppen. 

Får unggutten sjansen da? 
Undertegnede tror ikke på mange sjansene. Jay Emmanuel-Thomas er nok svaret Chris Ramsey kommer opp med. 

Man kan synse og tro meget, men jeg hadde foretrukket å prøve Tyler Blackwood. Virker til å være en ordentlig måljeger som ikke har fått prøvd seg skikkelig på championshipnivå. Det hjelper lite all den tid Chris Ramsey har lånt ham ut den neste måneden. Snakk om god timing Chris! Det kan bli din bane...