Av STEINAR SÆTHER
 

Forrige sesong så en tett og jevn oddsbatalje helt fram til og med siste serieomgang. Med liten margin vant Magne Buset hele sulamitten. Hans vinnerresept sesongen gjennom var lavoddsere. Mange av oss andre satsa friskere med odds på 5 til 15. 

 

De drevne blant oss får ta det som en repetisjon - eller trykke videre, men ALLE dere som nå har lyst til å være med som nybegynnere, får her en kort beskrivelse av hva Dagens Dobbel (DD) dreier seg om:

 

I hver serierunde og cuprunde QPR er med skal dere tippe seier, uavgjort eller tap i vårt eget oppgjør samt det samme fra et av de andre oppgjørene i samme runde. Oddsen i disse to kampene ganges så sammen til DD.
Som i hvert fall de som tipper langodds til vanlig veit, så har ofte Norsk Tipping (NT), som vi bruker oddsen til, flere valg av objekter på samme kamp. Da kan dere fritt velge hvilket objekt fra den kampen dere vil bruke. Men som hos NT kan dere altså ikke spille flere objekter fra samme kamp. En DD kan således se slik ut: QPR-Chelsea (0-1) H 4,35 og Spurs-Liverpool U 3,30 = 14,36 i odds. Husk også at det av og til er flere objekter på NT sine nettsider enn det er i papirprogrammet!

 

De to valgte objektene skal dere da legge inn på tråden Dagens Dobbel på forumsida. Er du i tvil, så se hva som allerede er lagt inn. Husk å skrive fullt navn til å begynne med slik at jeg som administrerer dette har mulighet til å bli kjent med deg. Det skulle være unødvendig å si at dobbelen må være innlagt innen kampstart i den første kampen om det er to ulike starttidspunkter - eller dager, som også er vanlig. 

 

Jeg vil utover i sesongen publisere stillingen.

 

Lykke til alle sammen, gamle kjente og splitter nye navn :-)