Tore Berntsen og Øystein Lien kjempet lenge sammen med Magne i teten. På slutten kom også Heidi O. Svang sterkt og endte på en sterk 3. plass.

Magne Buset prikket inn hele 30 riktige dobler og var overlegen i så måte. Han hadde også høyest dobbel med 35,35.

Magne Buset mottar neste års drakt for sammenlagtseieren. Han mottar også T-skjorter for flest dobler og høyest dobbel.

Blant alle de som har deltatt så har vi trukket ut to vinnere som begge vil få en trøstepremie; vinnerne her ble Thomas Hyvik og Stig Andersson.

Kåre vil sende en fellesbestilling på T-skjorter og drakt til vinnerne. Alle som har vunnet må snarest mulig sende en epost til Kåre med fullt navn og adresse og størrelse på drakt/T-skjorte. Qprkaare@hotmail.com og bruk gjerne DD 2022/2023 i emnefeltet.

Tabell og resultater er ført etter beste evne og jeg håper at det er blitt så riktig som mulig. Under finner dere sluttabellen for årets konkurranse med oversikt over de som har tippet minst en riktig dobbel. Totalt har 18 stykker levert inn dobbel i løpet av sesongen. Noen har bare vært med i en runde, andre litt flere, men gjennomsnittet har vært ca. 8 stykker pr. runde.