Nå er det bare "timer" igjen til sesongstart mot Swansea. Det betyr samtidig avspark for konkurransen som varer hele sesongen gjennom. I både serie og cup kan du tippe en dobbel. Forutsetningen er at QPRs kamp er ett av disse to spilleobjektene.

For de uinnvidde som ennå ikke har deltatt i konkurransen ser den slik ut, med følgende eksempel:

QPR-Swansea f.eks tegn U samt odds f.eks 3,00
Arsenal-Sunderland f.eks tegn H samt odds f.eks 1,40

Oddsen blir da 4,20 som er din dobbel denne spilleomgangen.
Du kan selvsagt, om Norsk Tipping (NT) bruker handicap på en eller begge kampene, bruke dette. Men husk at du da ikke kan lage en dobbel ut av samme kampen, jvf NTs reglement. Du kan bare tippe på kamper i Premier League i samme serierunde og samme cuprunde, men da kan alle cupkampene tippes på uansett nivå som møter hvilket nivå. Naturligvis må dobbelen din være registrert før kampstart.

Du undertegner med eget navn.

Alle doblene du lykkes med blir ved sesongslutt lagt sammen og vi kårer da kanskje nettopp deg som vinner om du har høyest oddssum av alle.

Du finner hovedtråden Dagens Dobbel på forumsida vår. Du må altså inn der for å bli med. Og det fins ingen god grunn til at du skal la være. Dette er for mange et ekstra spenningspunkt i forhold til QPR sine kamper. Heng deg på!

Steinar - Doublemaster ;-)