Av STEIN HANSTAD

Som mange har registrert er vi allerede i gang; vi håper på like god deltagelse i år som i tidligere sesonger.

Mange er godt kjent med hva DD er for noe; en uhøytidelig konkurranse for forumbrukerne i supporterklubben. Den går ganske enkelt ut på å tippe H, U eller B i de kampene QPR spiller og samtidig gjøre det i èn av de andre kampene som spilles i Championship samme serierunde. Når det gjelder cupspill vil hovedregelen være at du kan velge hvilken som helst annen kamp i samme cuprunde.

Du kan tippe fulltid, pause, handikap og eventuelt andre objekter Norsk Tipping (NT) åpner for. På nettsiden til NT pleier det å være flere objekter per kamp enn i papirutgaven, som et lite tips. Men legg merke til at du ikke kan tippe to objekter fra samme kamp, da må du velge et objekt fra en annen kamp for dobbelen blir gyldig. Når du har funnet disse to objektene du tror mest på ganger du oddsen på disse.

F.eks QPR - Hvemsomhelst fulltid 1,95 og Hull - Dittogdatt pause 2.00 = totalodds 3,90.

Du logger deg deretter inn på forumsiden og finner tråden Dagens Dobbel og riktig serie- eller cuprunde. Du skriver inn både objektene og de ulike oddsene samt totaloddsen, og husk for all del å skrive det virkelige navnet ditt de første gangene du deltar, for det er slett ikke sikkert at Stein Hanstad, årets DD-sjef, kjenner igjen kallenavnet ditt.

En forutsetning for at du skal få oddsen din registrert er nødvendigvis at du har levert tipset innen kampstart for det første objektet. Husk da at det i samme serie- eller cuprunde spilles over flere dager og forskjellige tidspunkt. Hver nøyaktige med både odds, to desimaler etter kommaet, hvilke lag som spiller og type objekt. 

Stein Hanstad (smh) vil etter hver spilleomgang sjekke hvem som har fått inn oddsen sin og derpå legge navnet/navnene ut under tråden for neste spilleomgang. Så da ønsker jeg dere alle lykke til!

Tvi,tvi!