Av STEIN HANSTAD

Nytt for året er at det er 2 muligheter til å vinne en QPR-Norge drakt. Den som prikker inn den høyeste oddsen gjennom hele sesongen vinner en QPR-Norge drakt. Samme fine drakt tilfaller den som prikker inn flest antall riktige dobler gjennom sesongen. Vi trekker dessuten ut en premie blant alle deltagere.

Mange er godt kjent med hva DD er for noe; en uhøytidelig konkurranse for forumbrukerne i supporterklubben. Den går ganske enkelt ut på å tippe H, U, B eller et annet objekt i de kampene QPR spiller og samtidig gjøre det i èn av de andre kampene som spilles i Championship samme serierunde. Når det gjelder cupspill vil hovedregelen være at du kan velge hvilken som helst annen kamp i samme cuprunde.

Du kan tippe fulltid, pause, handikap og eventuelt andre objekter som Norsk Tipping (NT) åpner for. På nettsiden til NT pleier det å være flere objekter per kamp enn i papirutgaven, som et lite tips. Men legg merke til at du ikke kan tippe to objekter fra samme kamp, da må du velge et objekt fra en annen kamp for at dobbelen blir gyldig. Når du har funnet disse to objektene du tror mest på ganger du oddsen på disse.

F.eks.
QPR – Burton fulltid H_1,95 
Hull - Reading pause U_2.00
Totalodds 3,90.

QPR – Fulham Begge lag scorer Ja_2.00
Cardiff – Burton Handikapp fulltid 0-1 H_4.00
Totalodds 8.00

Du logger deg deretter inn på forumsiden og finner tråden Dagens Dobbel og riktig serie- eller cuprunde. Du skriver inn både objektene og de ulike oddsene samt totaloddsen.
En forutsetning for at du skal få oddsen din registrert er nødvendigvis at du har levert tipset innen kampstart for det første objektet. Merk at samme serie- eller cuprunde kan bli spilt over flere dager og forskjellige tidspunkt. Hver nøyaktige med både odds, to desimaler etter kommaet, hvilke lag som spiller og type objekt. 

Stein Hanstad (smh) vil oppdatere DD-rundene og informere om hva det kan spilles på, og etter hver spilleomgang sjekke hvem som har fått inn oddsen sin og deretter legge navnet/navnene ut under tråden for neste spilleomgang. Så da ønsker jeg dere alle lykke til!

U R´sss