Av STEIN HANSTAD

Som i den vanlige DD'en gjelder det å tippe riktig dobbel. De 2 med høyest samlet sum av riktige dobler fra og med første runde nå på lørdag og ut sesongen (totalt 9 runder) vil bli premiert. Det vil være en T-trøye fra clubshopen til de 2 som oppnår høyest sum totalt etter de 9 siste rundene.

Det eneste du behøver å gjøre er å levere inn en (1) dobbel før kampstart – den gjelder både i den vanlige DD’en og i ekstrakonkurransen.

Du kan tippe fulltid, pause, handikap og eventuelt andre objekter som Norsk Tipping (NT) åpner for. På nettsiden til NT pleier det å være flere objekter per kamp enn i papirutgaven, som et lite tips. Men legg merke til at du ikke kan tippe to objekter fra samme kamp, da må du velge et objekt fra en annen kamp for at dobbelen blir gyldig. Når du har funnet disse to objektene du tror mest på ganger du oddsen på disse.

F.eks.
QPR – Sheffield Wed fulltid H_1,95 
Hull - Reading pause U_2.00
Totalodds 3,90.

QPR – Stoke Begge lag scorer Ja_2.00
Rotherham – Hull Handikapp fulltid 0-1 H_4.00
Totalodds 8.00

Du logger deg deretter inn på forumsiden og finner tråden Dagens Dobbel og riktig serie- eller cuprunde. Du skriver inn både objektene og de ulike oddsene samt totaloddsen.
En forutsetning for at du skal få oddsen din registrert er nødvendigvis at du har levert tipset innen kampstart for det første objektet. Merk at samme serie- eller cuprunde kan bli spilt over flere dager og forskjellige tidspunkt. Hver nøyaktige med både odds, to desimaler etter kommaet, hvilke lag som spiller og type objekt. 

Stein Hanstad (smh) vil oppdatere DD-rundene og informere om hva det kan spilles på, og etter hver spilleomgang sjekke hvem som har fått inn oddsen sin og deretter legge navnet/navnene ut under tråden for neste spilleomgang. Så da ønsker vi dere alle lykke til!

U R´sss