Av STEIN HANSTAD

Kåre tok tidlig ledelsen og beholdt den helt inn. Den eneste som yppet seg litt var Martin Sandvik, men Kåre var vel egentlig aldri helt truet. Førstepremien, for den som oppnår høyeste totalsum gjennom hele sesongen, er neste sesongs QPR-drakt, vi gratulerer!

Kåre vant også årets høyeste dobbel, med den forholdsvis beskjedne dobbelen på 13,53. Flest dobler prikket Magne Buset inn med 28 stykker. Begge mottar en QPR-Norway trøye eller en T-shirt fra clubshopen. Blant alle de som har deltatt så har vi trukket ut to vinnere som begge vil få en trøstepremie; vinnerne her ble Jostein Ormset, Geir Midttveit og Roy Tore Jensen.. 

Kåre vil sende en fellesbestilling på T-skjorter og drakter til vinnerne. Alle som har vunnet må snarest mulig sende en epost til Kåre med fullt navn og adresse og størrelse på drakt/T-skjorte (Magne må også opplyse om han vil ha QPR-Norway drakt eller T-shirt). Kåre trenger ikke sende epost, han kan muntlig informere om hva han ønsker! Qprkaare@hotmail.com og bruk gjerne DD 2020/2021 i emnefeltet. 

Tabell og resultater er ført etter beste evne og jeg håper at det er blitt så riktig som mulig. Under finner dere sluttabellen for årets konkurranse. I tillegg var det 7 tippere som ikke klarte å treffe med sine dobler i årets kunkurranse.U R´sss