Tenk om laget vårt uansett bane og motstander vant like ofte som vi "dobbeltipperne" tror. Ja, mine herrer og herrer, da ville vi ledet serien med solid margin. Allerede nå måtte alle som ville se Champion League-kamper neste høst begynt å spare til reise og billetter.

Nederst på næringskjeden
Men akk, vi er ikke der.
Ikke laget vårt i London, og vi tipperne er nederst på næringskjeden vi med. Til nå, hvor 17 seriekamper og 2 ligacupkamper er spilt, har 9 dobler gått inn. Disse er fordelt på 8 spillere.
Som de mattegeniene dere er ser dere umiddelbart at det kun er èn spiller som har truffet 2 ganger. Altså sender jeg ikke opp noen fargerike raketter for lederen ennå, men en liten kinaputt kan jeg avse :-)

Regler
Dagens Dobbel (DD) går altså ut på at du tipper to kamper fra hver serierunde i Premier League eller cuprunde. QPR er nødt til å være et av objektene. Norsk Tipping som vi henter oddsen fra, har nylig gjort noen endringer. Ofte er det mange alternative spill på en enkelt kamp, slik som handikapp, over/under 3 mål, pause mv. Og selvsagt helt ordinært spill.

Tunga rett i munnen
Du kan bare spille på et av disse objektene før du plukker ut en annen kamp ut fra tilsvarende kriterier. Så tar du disse to objektene og ganger dem, og vips! så har du en DD.
Kampene og oddsen legger du inn på forumet vårt under tråden Dagens Dobbel og riktig datoer/helg. Husk navnet eller kallenavnet ditt.
For orden skyld kikker du på hva vi andre har gjort. Kom igjen da vel. Hiv deg med!

Stillingen
Stig A. 16,94 (2)
Lars 11,56
Vegar B. 8,85
Steinar S. 8,70
Stein MH. 6,79
Stian K. 6,37
Jørn L. 4,71
Jørn F. 1,68

Her skal det ikke være problemer å lage hurlumhei om QPR fortsetter å vinne kampene sine. For det er jo altså det som må til på begge fronter!