Av STIAN KARLSEN

Darnell Furlong er noe så sjeldent som egenprodusert materiale som har slått gjennom på seniornivå. Han debuterte på Premier League-nivå i 2015 i en alder av 19 år, men fikk ikke mer en tre kamper før nedrykket var et faktum. Han endte opp med 64 kamper for QPR og scoret sitt eneste mål for klubben mot slutten av forrige sesong da laget slo Swansea 4-0.

Overgangssummen er ukjent, men sies å ligge i området rundt £1,5 mill. og Furlong har signert en fireårs-kontrakt med WBA. WBA spiller forøvrig også i championship kommende sesong.

Når nyheten om salget av Furlong kom så ble det mottatt med svært blandede følelser hos supporterskaren. Furlong oppleves som en av få spillere med skikkelig rotfeste i QPR og av mange sett på som en viktig bærebjelke i troppen. Likevel så ser mange fornuften i salget med bakgrunn i klubbens finansielle utfordringer. Det er viktig å hente inntekter der man kan og redusere utgifter. Det er liten tvil om at klubben gjør nettopp dette på overgangsmarkedet denne sommeren.

Så gjenstår det å se om vi er svekket eller styrket...

JNBUCX6BPFGRBDQE3VRL7KOUH4.jpg
Litt vemodig er det...