Dawson, som ble kåret til Tottenham's beste spiller i 2009/10-sesongen, fikk kun 13 kamper i Spurs-trøya forrige sesong på grunn av skader.

Med et overbefolket forsvar på White Hart Lane kan det se ut som det åpner seg en mulighet for Dawson.

Varierende summer
En rekke medier gjorde sitt beste for å overgå hverandre i forhold til avtalt kjøpesum for forsvarsspilleren, som tidvis hadde kapteinsvervet for Tottenham i oppvarmingskampene.
Sky Sports hevdet tirsdag kveld at summen lå på 9 millioner pund (85 mill NOK), mens andre la seg på betydelig lavere summer, alt fra 3 til 6 millioner pund.

Carvalho fra Real Madrid
Onsdag melder samme kanal at Ricardo Carvalho (ex. Chelsea) er i ferd med å inngå en låneavtale med QPR.
34-åringen er langt unna førstelagsspill med Real Madrid, og midtstopperen vil i så fall kunne bli et solid tilskudd til stallen sammen med Dawson.

Fakta er at QPR, til tross for en rekke innkjøp denne sommeren, må ha forsvarsspillere på plass rimelig kjapt. Det laget viste mot Swansea i første serierunde imponerte ingen.
Spørsmålet er hvor raskt QPRs trenerteam klarer å få så mange spillere til å opptre som en bunnsolid enhet.

Ryktebørsen
I tillegg går det rykter om at QPR ønsker å hente inn forsvarsspiller Stephane Mbia fra Marseille, en spiller som den siste tiden har blitt linket mot West Ham og Sunderland.

Zouma
Et annet rykte som er blitt kraftig forsterket den siste uka, gjelder 17 år gamle Kurt Zouma (St. Etienne), regnet som et av Europas største talenter.
Forsvarsspilleren jaktes av begge Manchester-klubbene, men spillerens far (!) ønsker at sønnen velger QPR.
- Dette er en klubb på omtrent samme nivå som Saint Etienne. Det ikke er altså så høyt press på enkeltspillere i QPR som det man finner i Manchester United eller Manchester City. Dette kommer til å bli viktig, sier han.

Defoe
Sist, men ikke minst, spillet om Tottenhams spiss Jermaine Defoe er ikke over, og ryktene ble forsterket i dag via en artikkel i Guardian. Der heter det at Defoe er veid for lett av Spurs-manager Villas Boas.