Av STIAN KARLSEN

Har man ikke penger til å handle for å overleve, så må man låne. Slik er det også for fotballklubber, og med financial fair play i bakhodet er det nettopp dette QPR er tvunget til denne sesongen. 

VI har "signert" to angrepsspillere i Tomer Hemed og Nahki Wells, og vi visste at jakten på defensive forsterkninger har vært/er førsteprioritet. 

Amrikansk signering
Amerikaneren Geoff Cameron ser således ut til å være et perfekt valg. 33-åringen har bøttevis med erfaring, og de siste seks årene har han spilt Premier League med Stoke. Han er på sesonglangt lån og er en anvendelig forsvarsspiller som også har spilt i midtbaneleddet. For å redde plassen og utvikle unggutta så ser dette ut som en veldig, veldig god signering. 

Conor ut!
TIdligere i dag kom beskjeden om at Conor Washington har blitt enig med klubben om å gå hvert til sitt. Conor hadde kontrakt frem til sommeren, og var antagelig 4-5 valg som spiss etter at Hemed og Wells har kommet til klubben. 

Conor Washington skulle erstatte Charlie Austin når han gikk til Southampton. Vi kan konkludere med at det var han milevis unna å gjøre. Han fikk kritisk blikk allerede fra første dag og har aldri hatt flyt i QPR-trøya. 

Bommen mot Bristol Rovers, da han skyter fritt fra 10 meter og skuddet blir reddet av medspiller og spisskollega Matt Smith på streken, er nesten symptomatisk for Conor sin periode i klubben. Vi har sett at Conor har forsøkt, men vi har vel også sett hvilke begrensninger han har. VI ønsker ham uansett lykke til videre! 

Washington har allerede signert en ettårs-kontrakt med divisjonskollega Sheffield United, noe som ble mulig da han var klubbløs etter at kontrakten med QPR var terminert. 

Skjer det noe mer før vinduet stenger?

U R´sss