Det skjer som regel endel den siste dagen man har mulighet til å handle fotballspillere. De fleste av oss kjenner kanskje igjen i den desperate følelsen når man er ute sent på lille julaften for å hanke inn siste rest. Det blir ikke nødvendigvis like bra som om man hadde planlagt godt, men i de fleste tilfeller blir det bedre enn ingenting. Litt sånn er deadline-day også...

De siste brikkene i det store puslespillet til Mark Hughes kommer på plass. Om han får dem på riktig plass, slik at vi blir slagkraftige nok denne sesongen, gjenstår å se. Han har i alle fall hatt ganske frie økonomiske tøyler av Fernandes til å forme et godt lag.

Her er hva som har skjedd:

Kl.00.00: Vinduet stenger og ingenting tyder på mer nyheter og aktivitet fra Hughes & Fernandes

Kl.23.50: Godteposen kom sent men godt. Mbia blir bekreftet inn i dette øyeblikk og det vil automatisk si "au revoir" til Joey Barton. Kommer ikke nærmere julaften og 17 mai i ett. Nå kan det vel ikke skje mer?

Kl.22.45: Mbia er lokalisert på Loftus Road nå. Gi den mannen penn og papirer!

Kl.22.10: Vi venter fremdeles på bekreftelsen av Stephane Mbia. Ellers er det stille på ryktebørsen. Dawson og Carvalho har det vært helt dødt rundt de siste timene.

Kl.20.30: Joey Barton er klar for Marseille, men er avhengig av at Stephane Mbia består den medisinske testen og går motsatt vei før han (og vi!!!) kan juble

Kl.20.00: Siste ryktene sier at vi jakter Kolo Toure på lån og Abdallah Yaisien fra Paris Saint Germain. En midtstopper og en ung offensiv ving.

Kl.19.30: Det meldes at Jay Bothroyd er klar for championshipklubben Sheffield Wednesday. I første omgang et lån frem til 2 januar og med opsjon på kjøp

Kl.18.10: Frigitte Patrick Agyemang har funnet seg ny arbeidsgiver. Han dropper to divisjoner ned og håper på spilletid hos Stevenage

Kl.17.30: DJ Campbell er nærmest spill i Birmingham før øyeblikket melder SkySports. Det dreier seg eventuelt om en låneavtale ut sesongen.

Kl.15.30: West London Sport skriver at det er forventet at QPR gjør et siste sprell for å signere Michael Dawson før vinduet stenger. 28-åringen har vært i søkelyset til Mark Hughes de siste to ukene.

Kl.14.30: Stephane Mbia er på vei til London for medisinsk sjekk. Mye tyder på at han er klar før vinduet stenger. 26-åringen kommer fra Marseille hvor han har spilt både def.midtbanespiller og midtstopper.

Kl.12.35: Berbatov og QPR har vært nevnt ofte i samme åndedrag den senere tid. Det ser likevel ut til at Fulham eller hans gamle arbeidsgiver, Tottenham, blir hans nye stoppested i karrieren.

Kl.10.00: Vi tar med oss denne selv om den strengt tatt fant sted i går. Sam Magri (18) forsvarsspiller har signert for to år på Loftus Road. Kommer fra fotballakademiet til Portsmouth og tidligere har blant annet Liverpool vist interesse for unggutten.