Etter 4-2 mot Stoke sist så valgte Warburton å gi samtlige elleve spillere fornyet tillit mot Nottingham Forest.

Kelly er soleklart førstevalg foran Lumley nå. Rangel og Manning på backene har vist seg å være gode valg. Barbet begynner å vise form sammen med kaptein Hall i midtforsvaret.

Cameron og Ball danner defensiv struktur på midten og gjør at Eze, Bright Osayi-Samuel og Pugh kan gå offensivt til verks som støtte til en ellers ensom Hugill på topp.

Konstant Nottingham
Fra begynnelsen av oppgjøret kunne man straks se kampbildet. Det var Forest som holdt i ballen og ville mest. QPR var først og fremst opptatt av sikkerhet. Etter 12 minutter så var den sikkerheten brutt, men griseflaks gjorde at det fremdeles var 0-0.

Ballen gikk nemlig i mål via hodet på Worrall etter en Joe Lolley-corner. Det var ingenting å si på selve målet, men dommerne hadde registrert at ballen ikke lå rolig innenfor strekene på «kvartsirkelen» ved hjørneflagget når corneren ble slått. Reprisen viser at vinden gjør at ballen triller i det corneren blir slått.

Omdiskutert, men helt riktig, så måtte corneren taes på nytt og stillingen var fremdeles 0-0.

Forest best I alt

Ameobi prøvde seg med et vidunderlig skudd et par minutter senere, som hadde retning nettmasker med skikkelig trykk. Liam Kelly vartet opp med en strålende redning.

Grabban prøvde seg og var nært, Lolley likeså og Nottingham så virkelig gode ut i den første omgangen.

QPR var heldige som ikke lå under og stod av det intensive presset uten baklengs.

Første sjanse
Etter 32 minutter ypper QPR seg for første gang. Eze får litt plass rett utenfor 16-meteren og triller ballen ut til venstre der Pugh befinner seg. Han slår en farlig ball langs bakken inn bak forsvaret og det kunne fort endt i et selvmål, men ballen ender tilslutt hode Forest-keeper Samba.

Nottingham Forest fikk corner etter 40 minutter igjen. Innsvingeren fra Silva gikk via tverrliggeren og over uten at noen andre var innom ballen.

0-0 til pause var et svært godt resultat for QPR.

Pausepraten til Warburton så ut til å hjelpe. Det var mer jevnspilt i den andre omgangen.

Grabban med heading etter 52 minutter var omgangens første sjanse, men stor var den ikke.

Eze satte et frispark fra 25 meter i sidenettingen etter at BOS ble lagt i bakken i fint driv fremover. QPR spilte med voksende selvtillit og hadde sin beste periode i matchen etter dette. Etter 70 minutter holdt det på å gå galt.

Forest spiller seg gjennom og innlegg 45 grader ut i boksen ender med at Rangel klarerer på linjen først en gang, ut i en Forest spiller før han får «beinet» ballen ut for godt den andre gangen.

Pugh ut, Chair inn

Etter 75 minutter gjør Warburton sitt første bytte. Mark Pugh ble erstattet av Ilias Chair. Et helt ventet og den siste tiden helt vanlig bytte.

QPR har mye bedre kontroll på oppgjøret. Frustrerte Forest-spillere klarte ikke skape sjanser mot det som for dagen virket som et bunnsolid QPR defensivt.

Tre minutter før full tid var det slutt for Eze denne dagen. Inn kom Luke Amos for å sikre at vi fikk med vårt dette poenget vi hadde jobbet så hardt for.

Stor sjanse på overtid

Dommeren la til fem minutter i tillegg til ordinære 90 minuttene. 4:30 inn i ekstratiden fikk Forest komme til innlegg på vår høyreside. Joe Lolley kommer i stort tempo og treffer klokkerent med hodet fra 12 meter. Ballen går centimeter utenfor Kelly sin høyre stolpe. Stor mulighet, som siste seg å være det aller siste som skjedde i forblåste Nottingham.

Godt poeng på en bane vi har slitt, mot et Nottingham-lag som er bedre enn på mange, mange år. Defensivt ser det ut til å ha løsnet noe, men det går helt åpenbart på bekostning av det som skjer fremover på banen. Jordan Hugill har grunn til å føle seg ensom i lengre perioder.

Nok ett poeng i banken, og nå er troen veldig sterk på at vi ikke skal havne i trøbbel i bunnstriden ut på våren…