Av STIAN KARLSEN

Ramsey innrømmer at han trenger å finne den riktige sammensetningen av midtstoppere for at QPR skal komme ut av uføre som gjør at laget slipper inn flest mål i championship. 

- Vi prøver stadig ut kombinasjoner, og det er årsaken til at backrekka sliter til tider. I det ene øyeblikket er det Onuoha og Hall, i det neste så er det Angella og Onuoha eller Angella og Hall. Vi prøver å finne den beste kombinasjonen, men sliter litt med akkurat det. 

I tillegg så har James Perch slitt med å finne form fra sin høyrebackplass og sist seriekamp ble han benket. At kaptein Onuoha ikke er noen høyreback har de fleste allerede opplest og vedtatt, og den kampen avkreftet ikke akkurat den "myten". På venstreback har Paul Konchesky sementert sin plass og har levert akkurat hva vi kunne forvente. 

Midtbanen
Er det likevel så enkelt at det er sammensetningen av de fire bakerst som er problemet? 

Mange av QPR sine baklengs har kommet av personlige feil, som Ramsey har påpekt ved flere anledninger, men laget kommer også opp i unødvendig mange situasjoner defensivt. Vi mangler en skikkelig ryddegutt som skaper trygghet for de fire bakerst. Påstanden til undertegnede er at utfordringene ligger like mye i midtbaneleddet og at hverken Faurlin, Henry eller Tozser er løsningen på dette. Henry er utskjelt, Faurlin er elsket og Tozser fremdeles ikke funnet sin plass i dette mannskapet. Sannheten er at ingen av dem sprer om seg med autoritet eller trygghet. 

Sandro kan være løsningen. Da ville jeg hatt Doughty som den "faste" makkeren. Det hadde vært spennende Chris Ramsey! 

U R´sss