Steve McClaren endrer omtrent ikke på startoppstillingene sine, med mindre han strengt tatt må. Den regelen holdt han seg til mot Hull også, og det var ingen endringer siden kampen mot Rotherham.

Det er en oppstilling vi begynner å bli godt kjent med.

Svak start igjen
Vi er veldig svake i første halvdel av den første omgangen. Allerede etter 6 minutter så tar Hull ledelsen ved Jarrod Bowen som drar seg inn fra venstre, avsluttet fra 16 meter og satte ballen nede i Lumley sitt venstre hjørne. Fin scoring, men altfor enkel sett med QPR-øyne.

Da 0-2 kom halvveis i omgangen så hadde man mest lyst til å synke ned i jorda. Vi var pinlig svake, lå under 0-2 etter 22 minutter mot et Hull-lag som har slitt tungt hele høsten. Dette var rett og slett flaut, og vi nordmenn følte litt ekstra på det når det var Markus Henriksen som fikk verdens enkleste jobb med å pirke ballen over streken med hodet. Sørgelig markeringsopill.

Tidlig redusering
Derfra og ut er dette egentlig en helt ok kamp fra våre gutter. Wszolek setter inn 1-2 rett etterpå i det 24 minutt etter å ha blitt spilt gjennom av Angel Rangel. Flott mål av polakken som iskaldt setter den fra skrått hold alene med Hull-keeper Marshall.

At ikke QPR utlignet før pause er nesten ubeskrivelig. Rangel hadde en rakett av et skudd fra 30 meter i vinkelen og ut igjen. Den hadde fortjent en bedre skjebne, og vi hadde i tillegg gode forsøk ved en heading av Lynch og skudd ved Wells. Marshall gjorde jobben sin og vel så det som keeper ved flere anledninger.

1-2 til pause, men her ante vi håp.

McClaren gjorde sitt første bytte etter 63 minutter. QPR hadde ikke klart å holde på momentumet i kampen og trengte offensiv slagkraft. Tomer Hemed inn og Geoff Cameron ut.

Hands up Toni!
Noen minutter senere skal 1-3 komme i noe som minner om komikveld i QPR-forsvaret. Det "ruses" ut og strekkes armer i været for å antyde offside. Det går et par sekunder før Bowen får ballen og er onside. Da står fremdeles Toni Leistner med armen over hodet og er sjanseløs på å rekke frem i tide. Bowen skyter én gang, Lumley redder, Bowen tar returen selv og setter den sikkert på andre forsøk.

Kampen er i realiteten tapt. Begge lag produserer muligheter også etter 1-3, men troen på poeng er ikke der. Ikke før det er spilt to minutter av de fire minuttene som dommer har lagt til. Da dytter Luke Freeman ballen over streken fra kloss hold. Samme Freeman får et nytt forsøk på frispark fra 30 meter før dommeren blåser for full tid. Forsøket er nært, men noen centimeter til side for målet til Marshall.

2-3 mot Hull på Loftus Road er rett og slett for dårlig. Ikke fullstendig krise, men vi må opp flere hakk. Spesielt forsvarsmessig. Vi kan ikke fortsette og slippe inn 2-3 mål per kamp, da blir det smått med poeng. Nå venter veldig tøffe oppgjør før julen setter inn med Leeds på Elland Road, Middlesbrough på Loftus Road før vi reiser til Nottingham (hvor vi aldri vinner!!) for å møte Forest.

QPR-Hull 2-3 (1-2)
Mål: Bowen (6,69) Henriksen (22), Wszolek (24) Freeman (90 + 2)

QPR: Lumley, Bidwell, Rangel, Lynch, Leistner, Luongo, Cameron, Wszolek, Freeman, Eze, Wells